De worklook van Femke Halsema

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als burgemeester van Amsterdam heeft Femke een pittig beroep. Niet alleen heeft ze te dealen met de normale hectische gang van zaken die komt kijken bij het leiden van een grote stad, ook moet ze alle teleschoppende jeugd die de afgelopen tijd zich verzet tegen de corona maatregelen aan zien te pakken. Toch blijft Femke een sympathieke burgemeester.

Ondanks alle hectiek van de afgelopen tijd blijft burgemeester Femke Halsema een sympathieke vrouw. Zo pleit ze voor het openen van de terrassen en is ze regelmatig te zien op werkbezoek. Femke probeert namelijk betrokken te blijven bij de bevolking waar ze de verantwoordelijkheid over heeft.

Zwerver chique

Alleen mag ze wel eens een stylist om de arm nemen als ze zich buiten het gemeentehuis bevind. Zo was Femke laatst op bezoek bij wijkagent Dick en zijn collega’s om te praten over de toekomst van de Burgwallen, waar Dick werkt. Op zich een mooi initiatief natuurlijk, maar het kan niet dat Femke aan komt zetten in gympen die al tien jaar geleden hun beste tijd gehad hebben. Ook haar veel te grote blouse komt meer over als zwerver dan als burgemeester. Het is niet de eerste keer dat ze aan komt zetten in te grote kleding. Comfort gaat duidelijk boven looks bij Femke.

Femke wil dat het kabinet sneller gaat kijken naar het openen van de terrassen. Zo wil ze ondernemers een hart onder de riem steken en lucht bieden aan de horeca. Femke vindt dat het kabinet moet kijken wat er mogelijk is. “Mensen verlangen ernaar om elkaar te zien en dan is buiten echt het veiligst.” Zo blijft Femke, ondanks haar beetje slonzige outfit een echte burgermoeder die klaar staat voor haar mensen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!