De mooiste Instagram foto’s van Olympisch zwemster Femke Heemskerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer tijd voor de finale van de 100 meter vrije slag voor de vrouwen. Hoog tijd dus om kennis te maken met kanshebster Femke Heemskerk. 

Femke Heemskerk maakt 30 Juli kans op een gouden Olympische medaille. De bloedmooie zwemster weet precies wat ze doet in het water. Maar ook buiten het water is de prachtige sportster een indrukwekkende dame. Kijk maar naar haar Instagram pagina voor het bewijs. Ze is zeker geen vis op het droge als het om leuke kiekjes aan komt. Femke heeft een flinke stortgolf aan leuke foto’s openbaar staan. Dus ga er maar eens goed voor zitten, want dit zijn de allermooiste foto’s van Olympisch zwemster Femke Heemskerk.

Lees ook: Ontsnapt Nederland eindelijk aan Olympische vloek?
Oranje boven met Femke

Femke is helemaal klaar voor de Olympische Spelen. Bij het betreden van het Olympisch zwembad voelt ze zich als een kind in een snoepwinkel. En dat kan je zien. De blijdschap straalt er van af. In haar oranje badpak is Femke klaar om de wereld te laten zien waar ze van gemaakt is. De zwemster gaat de hele wereld veroveren. Ze is in topconditie, zoals je op sommige van haar foto’s goed kan zien, en gaat voor goud.
De ondeugende kant van Femke

Hoewel Femke over het algemeen erg serieus is, kan ze ook zeker haar ondeugende kant naar boven halen. Met pretoogjes die haar meteen verraden en haar handen voor haar gezicht probeert ze uit alle macht onschuldig te lijken. Stiekem is deze look van Femke juist wel heel leuk. Een beetje ondeugend is natuurlijk helemaal niet erg. Het laat maar zien dat er meer schuilt achter het lieve gezichtje van de zwemster.
Femke als zakenvrouw

Ze is niet alleen serieus in het water, maar daarbuiten is Femke ook zeker een volhardende dame. Kijk maar naar haar zakelijke look voor het bewijs. In een mooi blauw pakje weet ze je semi-streng aan te kijken. Met de blik in haar ogen weet ze waarschijnlijk alles voor elkaar te krijgen. Femke heeft overduidelijk meer talenten dan alleen zwemmen. Pas maar op wereld, want Femke lust je rauw.
De schaterlach van Femke

Femke heeft niet alleen een prachtig , maar ook een prachtige lach. Met haar witte pareltjes van tanden die ze elke keer dat ze lacht weer onthult weet ze elke man te betoveren. Je kan niet anders dan zelf ook een beetje vrolijk worden als Femke naar je lacht. De Olympisch zwemster heeft een hele aanstekelijke lach waar je absoluut alleen maar van kan genieten. Als Femke naar je lacht, dan voelt het alsof je al het Olympisch goud gewonnen hebt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!