De mooiste Game of Thrones-scènes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het laatste seizoen GoT is begonnen! We blikken terug op 8 seizoenen vol pikante scènes!

Afgelopen nacht werd de eerste aflevering van het laatste Game of Thrones-seizoen uitgezonden. Acht seizoenen, en ook ruim acht jaar na de allereerste aflevering maken we in stijl de balans op: welke pikante scènes zijn ons bijgebleven? Let op: mogelijke spoilers voor mensen die de serie nog niet gezien hebben!

We hebben onze favorietjes hierboven op een rijtje gezet. Van links naar rechts: Carice van Houten, Emilia Clarke, Natalie Dormer, Eline Powell, Sibel Kekilli, Charlotte Hope, Esme Bianco, Nathalie Emmanuel, Rosabell Sellers en Rose Leslie.

Een aantal van deze actrices zitten nog steeds in de serie, maar sommigen waren we stiekem al een beetje vergeten! Zo frissen we je geheugen meteen even op. Staan ze allemaal nog op jouw netvlies gebrand? Of ben jij ook toe aan een volledige re-watch? 

 

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten