De mooiste Game of Thrones-scènes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het laatste seizoen GoT is begonnen! We blikken terug op 8 seizoenen vol pikante scènes!

Afgelopen nacht werd de eerste aflevering van het laatste Game of Thrones-seizoen uitgezonden. Acht seizoenen, en ook ruim acht jaar na de allereerste aflevering maken we in stijl de balans op: welke pikante scènes zijn ons bijgebleven? Let op: mogelijke spoilers voor mensen die de serie nog niet gezien hebben!

We hebben onze favorietjes hierboven op een rijtje gezet. Van links naar rechts: Carice van Houten, Emilia Clarke, Natalie Dormer, Eline Powell, Sibel Kekilli, Charlotte Hope, Esme Bianco, Nathalie Emmanuel, Rosabell Sellers en Rose Leslie.

Een aantal van deze actrices zitten nog steeds in de serie, maar sommigen waren we stiekem al een beetje vergeten! Zo frissen we je geheugen meteen even op. Staan ze allemaal nog op jouw netvlies gebrand? Of ben jij ook toe aan een volledige re-watch? 

 

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!