Sylvie Meis wéér vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis vrijgezel

Past er wel een deksel op dit potje?

Zakenvrouw, model, en inmiddels vakkundig mannenverslindster Sylvie Meis is weer vrijgezel. Haar relatie met Bart, die vorige maand nog bestempeld werd als haar ‘grote liefde’, is inmiddels weer verbroken. We beginnen te vermoeden dat het gewoon erg lastig is om samen te zijn met Sylvie! Door haar drukke bestaan heeft ze waarschijnlijk nauwelijks tijd voor een man in haar leven. Als ze een dagje vrij heeft van haar modellenwerk, eigen bedrijfjes runnen, presenteren, naar verre oorden vliegen, moederen, schnabbelen en feestjes bezoeken is ze waarschijnlijk te uitgeput om iets anders te doen!

We vrezen dat er op dit moment weinig deksels zijn die op dit volgeboekte potje willen passen. Oké, misschien voor één of een paar nachtje(s) dan 😉

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten