Sylvie Meis wéér vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis vrijgezel

Past er wel een deksel op dit potje?

Zakenvrouw, model, en inmiddels vakkundig mannenverslindster Sylvie Meis is weer vrijgezel. Haar relatie met Bart, die vorige maand nog bestempeld werd als haar ‘grote liefde’, is inmiddels weer verbroken. We beginnen te vermoeden dat het gewoon erg lastig is om samen te zijn met Sylvie! Door haar drukke bestaan heeft ze waarschijnlijk nauwelijks tijd voor een man in haar leven. Als ze een dagje vrij heeft van haar modellenwerk, eigen bedrijfjes runnen, presenteren, naar verre oorden vliegen, moederen, schnabbelen en feestjes bezoeken is ze waarschijnlijk te uitgeput om iets anders te doen!

We vrezen dat er op dit moment weinig deksels zijn die op dit volgeboekte potje willen passen. Oké, misschien voor één of een paar nachtje(s) dan 😉

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten