Corona-uitbraak bij Ajax: Champions League in gevaar?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax snakt na twee teleurstellende resultaten naar een overwinning in de Champions League. De wedstrijd tegen het Deense Midtjylland gaat dankzij Corona een hele lastige worden…

Met een verlies tegen Liverpool en een gelijkspel tegen Atalanta Bergamo is Ajax toe aan een overwinning in de Champions League. Tegen Midtjylland, de ‘minste’ tegenstander in de poule, moeten er dus drie punten gepakt worden. Dat gaat knap lastig worden zonder Tadic, Onana, Klaassen, Gravenberch en Stekelenburg, die allen positief getest werden.

Lees ook: Eenzame Helene Hendriks in lege Amsterdam ArenA

Corona-uitbraak bij Ajax, toch afreizen en spelen

Er ontstond paniek bij Ajax toen een groot aantal spelers van het eerste elftal en jeugdteams positief getest werd op corona. Vooral de positieve tests van Tadic, Gravenberch en Onana waren vreemd – het drietal had immers al eerder corona gehad. Toch zijn deze spelers het vliegtuig ingestapt en mogen mogelijk toch spelen tegen Midtjylland. Hiervoor moeten ze vlak voor de aftrap nog wel een negatieve test afleveren.

Klaassen en Stekelenburg hebben Corona

Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg hebben voor het eerst corona, en moesten vanwege hun positieve test dus wél afzeggen voor de wedstrijd tegen Midtjylland. Als het een beetje tegenzit mag Ajax zich dus opmaken voor een tekort aan keepers én middenvelders!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...