Corona-uitbraak bij Ajax: Champions League in gevaar?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax snakt na twee teleurstellende resultaten naar een overwinning in de Champions League. De wedstrijd tegen het Deense Midtjylland gaat dankzij Corona een hele lastige worden…

Met een verlies tegen Liverpool en een gelijkspel tegen Atalanta Bergamo is Ajax toe aan een overwinning in de Champions League. Tegen Midtjylland, de ‘minste’ tegenstander in de poule, moeten er dus drie punten gepakt worden. Dat gaat knap lastig worden zonder Tadic, Onana, Klaassen, Gravenberch en Stekelenburg, die allen positief getest werden.

Lees ook: Eenzame Helene Hendriks in lege Amsterdam ArenA

Corona-uitbraak bij Ajax, toch afreizen en spelen

Er ontstond paniek bij Ajax toen een groot aantal spelers van het eerste elftal en jeugdteams positief getest werd op corona. Vooral de positieve tests van Tadic, Gravenberch en Onana waren vreemd – het drietal had immers al eerder corona gehad. Toch zijn deze spelers het vliegtuig ingestapt en mogen mogelijk toch spelen tegen Midtjylland. Hiervoor moeten ze vlak voor de aftrap nog wel een negatieve test afleveren.

Klaassen en Stekelenburg hebben Corona

Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg hebben voor het eerst corona, en moesten vanwege hun positieve test dus wél afzeggen voor de wedstrijd tegen Midtjylland. Als het een beetje tegenzit mag Ajax zich dus opmaken voor een tekort aan keepers én middenvelders!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten