Corona-uitbraak bij Ajax: Champions League in gevaar?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ajax snakt na twee teleurstellende resultaten naar een overwinning in de Champions League. De wedstrijd tegen het Deense Midtjylland gaat dankzij Corona een hele lastige worden…

Met een verlies tegen Liverpool en een gelijkspel tegen Atalanta Bergamo is Ajax toe aan een overwinning in de Champions League. Tegen Midtjylland, de ‘minste’ tegenstander in de poule, moeten er dus drie punten gepakt worden. Dat gaat knap lastig worden zonder Tadic, Onana, Klaassen, Gravenberch en Stekelenburg, die allen positief getest werden.

Lees ook: Eenzame Helene Hendriks in lege Amsterdam ArenA

Corona-uitbraak bij Ajax, toch afreizen en spelen

Er ontstond paniek bij Ajax toen een groot aantal spelers van het eerste elftal en jeugdteams positief getest werd op corona. Vooral de positieve tests van Tadic, Gravenberch en Onana waren vreemd – het drietal had immers al eerder corona gehad. Toch zijn deze spelers het vliegtuig ingestapt en mogen mogelijk toch spelen tegen Midtjylland. Hiervoor moeten ze vlak voor de aftrap nog wel een negatieve test afleveren.

Klaassen en Stekelenburg hebben Corona

Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg hebben voor het eerst corona, en moesten vanwege hun positieve test dus wél afzeggen voor de wedstrijd tegen Midtjylland. Als het een beetje tegenzit mag Ajax zich dus opmaken voor een tekort aan keepers én middenvelders!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten