Chantal Janzen krijgt massage (BEELD)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, je leest het goed. Een van de meest begeerde mokkels van de Lage Landen krijgt een heuse billenmassage van haar stylist, Leco van Zadelhoff. Gelukkig is Chantal Janzen zeker de beroerdste niet en deelde ze het beeldmateriaal van deze massage op haar YouTube kanaal.

Billen in beeld

Dat Chantal Janzen inmiddels haar jaren als ‘dertiger’ voorbij is, steekt de blonde presentatrice niet onder stoelen of banken. En ja, zoals we allemaal wel weten gaat de boel op een gegeven moment een beetje hangen. Maar, als het aan Chantal ligt is dit – gelukkig voor ons – niet het geval! Nee sterker nog, Chantal wil het liefst voor altijd van de fontein der eeuwige jeugd blijven drinken. Aangezien je – volgens Chantal zelf – niet vroeg genoeg kan beginnen met voorzorgsmaatregelen, onderging ze een heuse bindweefselmassage.

Video: Billenmassage Chantal Janzen

https://youtu.be/lGaRKrUFB5c

We see you, Leco

Zoals je op de video – die je inmiddels waarschijnlijk aandachtig hebt bestudeerd – kunt zien, wordt de massage overgenomen door stylist Leco van Zadelhoff. Waar Chantals’ make-upgoeroe eerst zelf het leidend voorwerp was, nam hij halverwege de behandeling het heft in eigen hand. Geheel toevallig was dit nét op het moment dat de masseuse aan Chantals’ achterste begon. Maar ja, we kunnen het hem ook niet kwalijk nemen. Die van Chantal zouden Gerard Joling nog aan zijn geaardheid doen twijfelen…

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten