Chantal Janzen krijgt massage (BEELD)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, je leest het goed. Een van de meest begeerde mokkels van de Lage Landen krijgt een heuse billenmassage van haar stylist, Leco van Zadelhoff. Gelukkig is Chantal Janzen zeker de beroerdste niet en deelde ze het beeldmateriaal van deze massage op haar YouTube kanaal.

Billen in beeld

Dat Chantal Janzen inmiddels haar jaren als ‘dertiger’ voorbij is, steekt de blonde presentatrice niet onder stoelen of banken. En ja, zoals we allemaal wel weten gaat de boel op een gegeven moment een beetje hangen. Maar, als het aan Chantal ligt is dit – gelukkig voor ons – niet het geval! Nee sterker nog, Chantal wil het liefst voor altijd van de fontein der eeuwige jeugd blijven drinken. Aangezien je – volgens Chantal zelf – niet vroeg genoeg kan beginnen met voorzorgsmaatregelen, onderging ze een heuse bindweefselmassage.

Video: Billenmassage Chantal Janzen

https://youtu.be/lGaRKrUFB5c

We see you, Leco

Zoals je op de video – die je inmiddels waarschijnlijk aandachtig hebt bestudeerd – kunt zien, wordt de massage overgenomen door stylist Leco van Zadelhoff. Waar Chantals’ make-upgoeroe eerst zelf het leidend voorwerp was, nam hij halverwege de behandeling het heft in eigen hand. Geheel toevallig was dit nét op het moment dat de masseuse aan Chantals’ achterste begon. Maar ja, we kunnen het hem ook niet kwalijk nemen. Die van Chantal zouden Gerard Joling nog aan zijn geaardheid doen twijfelen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!