Chanel West Coast had beter voor deze Sharons kunnen kiezen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 61-jarige actrice Sharon Stone heeft op maandag 4 november een aanklacht ingediend tegen de vrouwelijke rapper Chanel West Coast, vanwege haar liedje ‘Sharon S****d’.

In het liedje heeft de rapper, geboren als Chelsea Chanel Dudley, het vooral over haar overmatige wietgebruik dat haar nogal Sharon S****d maakt.

50x Sharon + S****d

Volgens Stone wordt haar naam misbruikt in deze track. De actrice claimt dat Chanel West Coast alleen maar de aandacht naar zich wil toe trekken door haar naam te gebruiken.

Alleen al het refrein bestaat uit de enige twee woorden Sharon en S****d die een kleine 50 keer worden herhaald. Hierdoor heeft de actrice geen grip meer op haar eigen naam. De rapper bewijst hiermee overigens weinig grip te hebben op haar eigen creativiteit. Wellicht moet ze bij het schrijven van haar tracks iets minder Sharon en wat meer s****d zijn.

Beter goed gejat dan slecht verzonnen

Het gebrek aan creativiteit bij Chanel West Coast blijkt ook uit de bijbehorende videoclip van de rapsong. Hierin kopieert de rapper schaamteloos stukken uit de film ‘Basic Instinct’ en heeft zij zich verkleed als de hoofdrolspeelster uit de film. Wat dat betreft een aardig staaltje Sharon Cloned.

Het nieuws van de aanklacht wekte echter stiekempjes onze nieuwsgierigheid en we konden het dan ook niet laten om te kijken of in de videoclip de meest beruchte scène uit de film wordt nagespeeld. Je weet wel, die ondervragingsscène, waarin Sharon Stone net iets te snel haar benen weer over elkaar doet, waarna we de scène terugspoelden, opnieuw afspeelden en op het juiste moment op pauze probeerden te drukken.

Nóg meer Sharons voor Chanel

Chanel West Coast moet de impact van die scène hebben geweten, want ons vermoeden werd bevestigd: in haar videoclip zit een namaakversie van de Sharon Shown. En eerlijk is eerlijk, alleen al de suggestie dat een vrouw met ons toyt, bezorgt ons een Sharon Bone.

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten