Chantal Janzen komt weer (t)werken: modderbad en jumping jacks!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen komt weer een seizoen lang Nederlandse werkvloeren onveilig maken! Elke donderdag om half negen zal Chantal proberen een dagje ‘normaal’ werk te doen. Deze week neemt ze een onprettig ‘modderbad’ terwijl er tegen haar geschreeuwd wordt!

Het vorige seizoen van Chantal Komt Werken werd ontzettend goed ontvangen. Chantal Janzen is namelijk niet zomaar een glamourpopje: deze vrouw weet van aanpakken! Dagjes meelopen met mensen die ‘normaal’ werk hebben – van vuilnisman tot begrafenisondernemer – lukt haar dus heel aardig!

Lees ook: Throwback foto’s van Chantal Janzen

Chantal Janzen komt (t)werken

Afgelopen seizoen werd één aflevering van Chantal Komt Werken extra goed bekeken. De dansaflevering! Chantal grapte zelf op Instagram over hoe de naam van haar programma, als je snel leest, lijkt op een pikant dansprogramma waarin ze met haar achterwerk schudt! Om de grap compleet te maken, ging ze dat dus ook écht doen!

Chantal bijna over haar nek

Ook komend seizoen is Chantal Janzen weer bij de meest uiteenlopende beroepsgroepen op bezoek geweest. De eerste aflevering draait om Chantals korte, maar zéér krachtige marine-carrière. Jumping jacks met stuitergenot, maar ook onvrijwillige modderbaden op de stormbaan. Ze gaat op een gegeven moment zelfs bijna over haar nek!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Chantal Janzen in tranen

Wie denkt dat de melige Chantal Janzen altijd overal lolletjes van maakt, wordt in de eerste aflevering al verrast: Chantal gaat ook langs bij een begrafenisondernemer. Rouwende families met respect begeleiden kan ze namelijk ook. Dat ze tijdens de ceremonie met de tranen in haar ogen staat zegt genoeg over de veelzijdige presentatrice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten