Britt Dekker gaat deze televisieprogramma’s presenteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker kan haar geluk niet op. Het bekendste paardenmeisje van Nederland mag namelijk niet één, maar twee SBS-programma’s presenteren.

Een dolgelukkige Britt

Britt Dekker is helemaal in de wolken, zo vertelt de blondine op haar Instagram. Britt heeft namelijk een dikke promotie gekregen van SBS-baas John de Mol. Zo schrijft ze: ‘Echt een hele grote droom die uitkomt. Iets waar ik nooit een seconde van heb durven denken of hopen zoiets moois te mogen doen. We Want More presenteren!’. Britt Dekker is dan ook het gloednieuwe gezicht van de SBS 6-talentenjacht We Want More. (lees verder na de Instagrampost)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker en Martien Meiland

Dat SBS 6 blij is met Britt Dekker, moge duidelijk wezen. De blondine mag dan ook niet één maar twee programma’s presenteren bij de zender. Dat tweede programma is een gloednieuw programma, genaamd First & Last. En dat presenteert ze met niemand minder dan met de bekendste kasteelheer van Nederland, Martien Meiland.

Nieuw programma: First & Last

Volgens Martien draait het nieuwe programma First & Last om het uitvoeren van bepaalde opdrachten, waar de deelnemers niet als eerste of als laatste mogen eindigen. Volgens Meiland moeten de deelnemers bij één van de opdrachten zo snel mogelijk uit een doos zien te klimmen. Vanaf wanneer we Britt en Martien als presentatie duo mogen aanschouwen is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...