Britt Dekker gaat deze televisieprogramma’s presenteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker kan haar geluk niet op. Het bekendste paardenmeisje van Nederland mag namelijk niet één, maar twee SBS-programma’s presenteren.

Een dolgelukkige Britt

Britt Dekker is helemaal in de wolken, zo vertelt de blondine op haar Instagram. Britt heeft namelijk een dikke promotie gekregen van SBS-baas John de Mol. Zo schrijft ze: ‘Echt een hele grote droom die uitkomt. Iets waar ik nooit een seconde van heb durven denken of hopen zoiets moois te mogen doen. We Want More presenteren!’. Britt Dekker is dan ook het gloednieuwe gezicht van de SBS 6-talentenjacht We Want More. (lees verder na de Instagrampost)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker en Martien Meiland

Dat SBS 6 blij is met Britt Dekker, moge duidelijk wezen. De blondine mag dan ook niet één maar twee programma’s presenteren bij de zender. Dat tweede programma is een gloednieuw programma, genaamd First & Last. En dat presenteert ze met niemand minder dan met de bekendste kasteelheer van Nederland, Martien Meiland.

Nieuw programma: First & Last

Volgens Martien draait het nieuwe programma First & Last om het uitvoeren van bepaalde opdrachten, waar de deelnemers niet als eerste of als laatste mogen eindigen. Volgens Meiland moeten de deelnemers bij één van de opdrachten zo snel mogelijk uit een doos zien te klimmen. Vanaf wanneer we Britt en Martien als presentatie duo mogen aanschouwen is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.