Britt Dekker gaat deze televisieprogramma’s presenteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker kan haar geluk niet op. Het bekendste paardenmeisje van Nederland mag namelijk niet één, maar twee SBS-programma’s presenteren.

Een dolgelukkige Britt

Britt Dekker is helemaal in de wolken, zo vertelt de blondine op haar Instagram. Britt heeft namelijk een dikke promotie gekregen van SBS-baas John de Mol. Zo schrijft ze: ‘Echt een hele grote droom die uitkomt. Iets waar ik nooit een seconde van heb durven denken of hopen zoiets moois te mogen doen. We Want More presenteren!’. Britt Dekker is dan ook het gloednieuwe gezicht van de SBS 6-talentenjacht We Want More. (lees verder na de Instagrampost)

Britt Dekker en Martien Meiland

Dat SBS 6 blij is met Britt Dekker, moge duidelijk wezen. De blondine mag dan ook niet één maar twee programma’s presenteren bij de zender. Dat tweede programma is een gloednieuw programma, genaamd First & Last. En dat presenteert ze met niemand minder dan met de bekendste kasteelheer van Nederland, Martien Meiland.

Nieuw programma: First & Last

Volgens Martien draait het nieuwe programma First & Last om het uitvoeren van bepaalde opdrachten, waar de deelnemers niet als eerste of als laatste mogen eindigen. Volgens Meiland moeten de deelnemers bij één van de opdrachten zo snel mogelijk uit een doos zien te klimmen. Vanaf wanneer we Britt en Martien als presentatie duo mogen aanschouwen is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eurovisie-zanger Joost Klein harkt dankzij deze foto nú al de 12 punten van veel landen binnen

Joost Kleine weet wel hoe hij de gemoederen bezig moet houden. Met zijn nieuwe foto houdt hij mensen flink nieuwsgierig.

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...