Boerin Annemiek kan eindelijk lachen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hebben we Boerin Annemiek de afgelopen weken ooit zo veel zien glimlachen in één aflevering? Toen haar nieuwe date, die ze helaas niet op citytrip maar ‘gewoon’ in noord-Nederland ontmoette, op de motor aan kwam rijden vloog de riem zowat uit Annemieks broek. Ze kon haar geluk niet op: eindelijk een échte vent. Oké Annemiek, rustig blijven en het vooral niet verknallen nu. Bedenk iets waarmee je een kerel op z’n gemak stelt. Wacht, gaan ze serieus paardrijden?

We waren na de afgelopen weken bijna tot de conclusie gekomen dat Boerin Annemiek écht niet op zoek is naar een man. Ze stuurde de volledige basisselectie naar huis. Wat dan nog overblijft is de reservebank. Die zit bij het voetbal vaak vol met niet fitte, weinig gemotiveerde spelers. Soms zit er echter een onontdekt talent tussen. Dat was motormuis Bram. Goed gescout door Yvon Jaspers! Ze had eindelijk een kerel gevonden waar zelfs de met ochtendvorst bedekte eierstokken van Annemiek een beetje van gingen wapperen…

Lees ook: Boerin Annemiek op citytrip met wildvreemde?

Boerin Annemiek zet prins op paard

Omdat er nog maar een aflevering over is van het grote Boer Zoekt Vrouw-avontuur, moet Boerin Annemiek een beetje opschieten. Elkaar leren kennen, lieve woordjes zeggen, voorzichtig flirten, een onschuldige maar veelbetekenende aanraking – daar is gewoonweg geen tijd meer voor. Boerin Annemiek moet nu weten of Bram en zij een toekomst hebben. Hoe je daar het snelst achterkomt? Zet hem meteen op een (nog net geen wit) paard en knijp licht met je ogen. Zie je een prins verschijnen? Vasthouden dan!


Zegt deze lach van Boerin Annemiek genoeg? Beeld: KRO NCRV

Afstand geen probleem

Bij alle voorgaande mannen was afstand een probleem voor Boerin Annemiek. Er was geen enkele manier waarop zij aan zou kunnen pappen met een man die uren ver weg woont. Sterker nog, dat was het breekpunt bij (best wel) verliefde Erik, de laatste man die naar huis gestuurd werd. Toen Bram zei dat hij uit Brabant was komen rijden, ontstond er nul twijfel. Was ‘de afstand is te ver’ hiervoor gewoon een andere manier om te zeggen ‘ik vind je niet leuk genoeg’?

Boerin Annemiek twijfelt vooral aan zichzelf

Toen de twee hun paard weer op stal gezet hadden en gingen zitten voor een goed gesprek, bleek er toch nog een potentieel struikelblok aanwezig: Boerin Annemiek zelf. We wilden al die weken dolgraag de schuld aan de doodsaaie mannen geven, maar misschien zit Boerin Annemiek toch niet helemaal lekker in haar vel.

Ondanks het biertje, het knisperende haardvuurtje (eindelijk vonken!) en een geschikte vent naast zich leek Annemiek een beetje depri. Met teksten als “Vind ik mezelf nog wel leuk?”, “Wil ik dit nog allemaal?”, en “Ik weet niet zo goed of ik er klaar voor ben” begint geen enkele relatie op ’n goede manier. Misschien heeft Boerin Annemiek gewoon even rust nodig. Camera’s van het erf, het gekakel van Yvon uit je oor. Zijn die tickets voor de citytrip nog beschikbaar? Annemiek heeft er op dit moment maar eentje nodig…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!