Corona Cutie: AnneKee Molenaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met wie zou je dolgraag in quarantaine zitten? We kunnen er wel een paar noemen. Maar het meest jaloers zijn we misschien wel op voetballer Matthijs de Ligt. Die wordt elke ochtend wakker naast AnneKee Molenaar. Zij doet yoga in de woonkamer, laat haar overal slingeren, is lief voor de hond én knipt je door de coronacrisis uit de kluiten gewassen haardos…

Profvoetballers staan bekend om een piekfijne haardos. Elk weekend komt hun persoonlijke kapper even langs om de scheiding of bakkebaarden even bij te werken. Nu dat even niet kan laten veel voetballers hun vriendinnen losgaan met de tondeuse of schaar. Cristiano Ronaldo deed het al, maar ook Matthijs de Ligt durfde het aan met zijn vriendin AnneKee Molenaar.

Lees ook: AnneKee Molenaar in droomdefensie Juventus

AnneKee Molenaar is model, maar ook kapster

Toen Matthijs de Ligt vriendin AnneKee Molenaar aan de haak sloeg wist hij dat ze model was. Maar wist hij ook dat ze overweg kan met de tondeuse? We vrezen dat hij dat na vandaag nog steeds niet zo zeker weet! Haar tondeusewerk lijkt een beetje op het verdedigingswerk van De Ligt: als het echt moet – keihard ingrijpen.

(Lees verder onder video)

AnneKee Molenaar op Instagram

Gelukkig voor Matthijs de Ligt kan hij na de coronacrisis weer gewoon naar ’n echte kapper. AnneKee Molenaar mag vanaf dat moment ook weer fulltime aan de slag met haar eerste en grootste talent: modellenwerk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!