Nadine Visser zonder wedstrijden is fitgirl met talent

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoera! Riepen alle Nederlandse topsporters die toegang hebben tot sportpark Papendal bij Arnhem. Het complex, waar veel Olympische atleten hun trainingen afwerken, is sinds vorige week weer open. Onze beste hordeloopster Nadine Visser mocht samen met Dafne Schippers de baan op. Laat die hoogwaardige trainingen beginnen! Maar: nu de sportkalender dankzij het coronavirus nog steeds leeg is, weten deze sportbabes nog niet precies waar ze eigenlijk voor aan het trainen zijn…

We willen geen afbreuk doen aan het talent van Nadine Visser. Maar zijn dit soort vrouwen in coronatijd, zonder wedstrijden op de kalender, niet gewoon ‘ordinaire’ fitgirls? Normaal worden ze door sponsoren en de Nederlandse overheid betaald om hun sport op hoog niveau te kunnen beoefenen, met als doel om uiteindelijk in ‘ons’ oranje shirtje internationale successen te behalen. Op dit moment kunnen ze hun sport-ei alleen kwijt op het internet, waar wij natuurlijk graag hun fitte filmpjes bekijken!

Lees ook: Deze sportvrouwen mogen weer aan het werk

Nadine Visser is nu fitgirl

Als je al die toernooien, Olympische dromen, eremetaal en wedstrijdspanning wegneemt blijft er eigenlijk alleen een mooie vrouw met een Instagramkanaal vol gesponsorde kleding en workoutvideo’s over. Corona heeft dit soort sportbabes niet werkloos gemaakt, maar ze zijn wél een ander vakgebied ingeduwd door het virus: Nadine Visser is nu fitgirl!

Instagram model met talent

Oké, om sporters als Nadine Visser in dezelfde hoek te zetten als het gemiddelde Instagram-meisje is flauw. Er zit namelijk wel degelijk verschil tussen de twee. Een ‘follow’ uitdelen aan Visser voelt minder ‘vies’: deze vrouw heeft een écht talent. Nadines kan razendsnel over witte hekjes springen. En daar kijken we graag naar. Het liefst op tv, maar ook online.


Links: zo trainde Nadine Visser vóór heropening Papendal. Rechts: Nadine afgelopen week.
Beeld: NOS

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...