Nadine Visser zonder wedstrijden is fitgirl met talent

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoera! Riepen alle Nederlandse topsporters die toegang hebben tot sportpark Papendal bij Arnhem. Het complex, waar veel Olympische atleten hun trainingen afwerken, is sinds vorige week weer open. Onze beste hordeloopster Nadine Visser mocht samen met Dafne Schippers de baan op. Laat die hoogwaardige trainingen beginnen! Maar: nu de sportkalender dankzij het coronavirus nog steeds leeg is, weten deze sportbabes nog niet precies waar ze eigenlijk voor aan het trainen zijn…

We willen geen afbreuk doen aan het talent van Nadine Visser. Maar zijn dit soort vrouwen in coronatijd, zonder wedstrijden op de kalender, niet gewoon ‘ordinaire’ fitgirls? Normaal worden ze door sponsoren en de Nederlandse overheid betaald om hun sport op hoog niveau te kunnen beoefenen, met als doel om uiteindelijk in ‘ons’ oranje shirtje internationale successen te behalen. Op dit moment kunnen ze hun sport-ei alleen kwijt op het internet, waar wij natuurlijk graag hun fitte filmpjes bekijken!

Lees ook: Deze sportvrouwen mogen weer aan het werk

Nadine Visser is nu fitgirl

Als je al die toernooien, Olympische dromen, eremetaal en wedstrijdspanning wegneemt blijft er eigenlijk alleen een mooie vrouw met een Instagramkanaal vol gesponsorde kleding en workoutvideo’s over. Corona heeft dit soort sportbabes niet werkloos gemaakt, maar ze zijn wél een ander vakgebied ingeduwd door het virus: Nadine Visser is nu fitgirl!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nadine visser (@nadine_visser) op

Instagram model met talent

Oké, om sporters als Nadine Visser in dezelfde hoek te zetten als het gemiddelde Instagram-meisje is flauw. Er zit namelijk wel degelijk verschil tussen de twee. Een ‘follow’ uitdelen aan Visser voelt minder ‘vies’: deze vrouw heeft een écht talent. Nadines kan razendsnel over witte hekjes springen. En daar kijken we graag naar. Het liefst op tv, maar ook online.


Links: zo trainde Nadine Visser vóór heropening Papendal. Rechts: Nadine afgelopen week.
Beeld: NOS

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nadine visser (@nadine_visser) op

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.