Annekee Molenaar motiveert Matthijs de Ligt voor wedstrijd met foto in dun badjasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Matthijs de Ligt krijgt extra motivatie voor de wedstrijd Duitsland – Nederland doordat Annekee Molenaar een foto deelt met een dun badjasje aan!

Onze voetballer Matthijs de Ligt speelt in de wedstrijd Duitsland tegen Nederland 26 maart om 20:45. Zijn vriendin Annekee Molenaar heeft hem al veel succes gewenst en ze wilt natuurlijk dat hij op zijn best voetbalt tegen Duitsland. Daarom dat ze een prachtige en motiverende foto heeft geplaatst. Ze draagt daar namelijk een dun badjasje! Het is dan ook gelijk duidelijk wat voor beloning Matthijs zal krijgen als Nederland van Duitsland wint…

Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt

Duitsland tegen Nederland 26 maart

Duitsland en Nederland hebben een lange geschiedenis van rivaliteit binnen, maar ook buiten de voetbalwereld, en deze rivaliteit wordt altijd verder aangewakkerd als ze elkaar ontmoeten op het veld. De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland zal de 46e keer zijn dat ze tegen elkaar spelen, wat alleen maar bijdraagt aan de anticipatie onder de fans!

De locatie van de wedstrijd is dit jaar in stadion Deutsche Bank Park in Frankfurt, Duitsland. Het belangrijke evenement is ook uitverkocht en het zal een interessante wedstrijd worden met veel pit. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nederland twee keer gewonnen, terwijl Duitsland maar één keer heeft gewonnen. Ze hebben twee keer gelijk gespeeld. Daarom dat de voorspellingen van wie zal winnen erg wisselend zijn. Het zal hoe dan ook een spannende pot worden!

Annekee Molenaar en Matthijs de Ligt

Annekee Molenaar heeft een relatie met Matthijs de Ligt

Profvoetballer Matthijs de Ligt heeft al ruim 5 jaar een relatie met voormalig model Annekee Molenaar. Ook heeft de voetballer in 2023 Annekee ten huwelijk gevraagd, waarop ze ja heeft gezegd! Sinds het stelletje 7 maanden samen was, zijn ze gaan samenwonen in Turijn, zodat Matthijs bij de voetbalclub Juventus kon spelen. De twee vertellen dan ook dat ze hierdoor erg snel zijn opgegroeid en elkaar snel echt goed hebben leren kennen. De relatie is sindsdien alleen maar sterker geworden en het koppel is hartstikke gelukkig samen. Daar kunnen fans natuurlijk ook goed van meegenieten door de leuke foto’s die ze samen delen. We hopen dat het stel nog lang samen blijft en nog veel meer mooie momenten beleeft.

Meer zien van Annekee Molenaar of Matthijs de Ligt? Kijk op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Annekee Molenaar kan je nog meer prachtige foto’s bekijken van de blondine. Op de Instagram-pagina van Matthijs de Ligt staan nog meer goede momenten uit zijn leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!