Anna Gimbrère speelt ook De Mol bij Beat The Champions na fatale misser: “Bob de Bouwer”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Gimbrère heeft een flinke blunder gemaakt op televisie. Het lijkt erop dat ze ook bij Beat The Champions een mol speelt!

Tijdens een aflevering van Beat The Champions heeft Anna Gimbrère een flinke blunder gemaakt. Het lijkt erop dat ze nog steeds in haar rol als ‘de mol’ zit. Tijdens het programma Beat The Champions mocht gaste Talissa het opnemen tegen de champions. Ze had tijdens de eerste vragen €1.000 in haar pot mogen stoppen, nadat ze twee vragen goed beantwoordde.

Hierna koos ze ervoor om het op te nemen tegen maar liefst vier champions. De champions boden haar €8.000 aan en een tijd van 37 secondes om hun vragen te beantwoorden. Anna Gimbrère, die dus de mol was in het programma Wie Is De Mol, was een van de vier champions die het tegen gaste Talissa opnam. Anna maakte tijdens het spannende spel een flinke blunder. Ze moet natuurlijk zo snel mogelijk antwoord geven op de vraag, maar dit ging even mis. De vraag die Anna kreeg luidde als volgt: ”Wat is de achternaam van bouwdeskundige Bob uit het programma kopen zonder kijken.” Hier maakte Anna een fatale misser door te zeggen Bob de Bouwer. Dit is natuurlijk helemaal fout. Hierdoor verloren de champions teveel tijd en won Talissa €8.000. Zou Anna nog in haar rol als Mol hebben gezeten? Het goede antwoord moet natuurlijk Bob Sikkes zijn.

Anna Gimbrère

Talissa gaat met groot geldbedrag naar huis

Gaste Talissa had dus ‘maar’ €1.000 bij elkaar verdiend. Helaas kon ze de derde vraag niet beantwoorden. Ook tijdens het finale spel ging het niet heel soepel. Dit gaf ze dan ook zelf toe. Ze had veel vragen fout, maar ook bij de champions ging het niet heel goed. Zeker na die fatale misser van Anna hadden de champions niet veel tijd meer over om Talissa te verslaan. Dit lukte ze dan ook niet en Talissa ging naar huis met een prachtig geldbedrag van €8.000!

Meer zien van Anna Gimbrère doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Anna Gimbrère? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...