Actrice Liza Sips krijgt het heet tijdens romantische vakantie: ‘Net zo rood als vroeger’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips is aan het genieten van haar vakantie. Maar van deze inspannende activiteit krijgt ze het wel héél warm…

Liza sips krijgt het wel heel warm tijdens haar work-out

Begin 2023 trouwde Liza Sips met haar man en dat vieren ze nu met hun huwelijksreis. Ze zijn voor deze bijzondere reis afgereisd naar het prachtige Aruba. Over deze bestemming hoefde de twee tortelduifjes niet lang na te denken toen ze een bestemming gingen uitzoeken. Ook op haar huwelijksreis wil Liza in goede conditie blijven en haar gezondheid onderhouden. Daarom zijn ze ook te vinden in de gym van het hotel. Wát Liza precies getraind heeft weten we niet maar kunnen wel zeggen dat ze het er warm van kreeg en alles gegeven heeft. Ze deelt in haar instagramstory een selfie samen met haar man waarop de blondine te zien is met een knalrood hoofd. Ze kreeg door dit moment even flashbacks naar haar jeugd. Tijdens de gymlessen op school was haar hoofd net zo rood als nu tijdens haar workout.

Liza Sips deelt beelden van haar huwelijksreis

Op instagram deelt Liza Sips speciaal voor haar fans een kleine compilatie van haar huwelijksreis op het prachtige Aruba. In deze beelden kunnen haar volgers haar reis volgen. Zo is te zien dat ze onderweg naar het vliegveld zijn en in het vliegtuig zitten. Vervolgens kunnen haar volgers genieten van prachtige beelden van het strand, de hotelkamer, het uitzicht en hoe ze aan het genieten is van haar maaltijd. Daarnaast geeft Liza aan dat ze ook heel erg geniet van de mensen op het eiland. De compilatievideo vind je hier.

Liza Sips kijkt terug op haar bruiloft

Liza Sips is nog steeds in de wolken van haar bruiloft begin dit jaar. Dit wil ze dan ook graag delen met haar volgers. Ze deelt op haar instagram nogmaals beelden van deze bijzondere dag. Op de eerste drie foto’s is te zien hoe ze samen met haar man van de trap af komt lopen. Liza heeft hier een prachtige witte bruidsjurk aan. Vervolgens deelt ze nog twee foto’s van het feestje in de avond. Hier heeft Liza voor een iets andere soort jurk gekozen, die haar ook fantastisch staat. Genieten! Zie de foto’s hier.

Dit is de ochtendroutine van Liza Sips

In de ochtend is het na het opstaan belangrijk dat je jezelf op een goede manier ready maakt voor de dag. Dat denkt Liza Sips in ieder geval en deelt dit dan ook graag met haar volgers. In het filmpje is te zien hoe Liza de ochtend start door na het opstaan meteen een hardloopsessie te doen. Op deze manier start ze haar ochtend op een actieve en energieke manier. Vervolgens laat ze zien hoe haar ochtendroutine er verder uitziet. Deze bevat onder andere een warme douche met een koude afsluiter. Daarnaast drinkt ze altijd genoeg water om goed gehydrateerd te blijven. Als laatste duikt ze graag nog even onder een deken op de bank om op die manier rustig een appeltje te eten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...