ACHTUNG: Duitse invasie bij PSV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

PSV heeft druk gewinkeld bij de oosterburen: ze trokken o.a. WK-held Mario Götze aan. Feyenoord en Ajax beginnen nu toch wel ’n beetje bang te worden…

De Eredivisie is deze week ’n stuk leuker geworden! Op de valreep werden er een heleboel grote namen binnengehaald. Vooral bij PSV rinkelde de kassa: zij kwamen vlak voor het sluiten van de transfermarkt met de grootste verrassing: Duitse superster Mario Götze!

Lees ook: Andy van der Meijde komt met eigen voetbaltalkshow

Mario Götze naar PSV

Mario Götze maakte in de WK-finale van 2014 in verlenging de winnende goal voor Duitsland. Sindsdien is de aanvallende middenvelder een klein beetje afgezakt, maar nog steeds een zéér aantrekkelijke naam. Dat niet Ajax, maar PSV deze transferwindow voor vuurwerk zou zorgen had niemand gedacht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

Duitse ‘invasie’ in Eindhoven

Dat de voertaal bij PSV steeds meer richting Duits gaat zat eraan te komen. Ze trokken een tijd geleden trainer Roger Schmidt aan. Mede dankzij hem werden Philipp Max, Yvon Mvogo, Adrian Fein en dus Mario Götze uit de Bundesliga weggeplukt. Als deze Duitssprekende puzzelstukjes op hun plek vallen mogen Ajax en Feyenoord zich nog zorgen gaan maken dit seizoen!

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!