ACHTUNG: Duitse invasie bij PSV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

PSV heeft druk gewinkeld bij de oosterburen: ze trokken o.a. WK-held Mario Götze aan. Feyenoord en Ajax beginnen nu toch wel ’n beetje bang te worden…

De Eredivisie is deze week ’n stuk leuker geworden! Op de valreep werden er een heleboel grote namen binnengehaald. Vooral bij PSV rinkelde de kassa: zij kwamen vlak voor het sluiten van de transfermarkt met de grootste verrassing: Duitse superster Mario Götze!

Lees ook: Andy van der Meijde komt met eigen voetbaltalkshow

Mario Götze naar PSV

Mario Götze maakte in de WK-finale van 2014 in verlenging de winnende goal voor Duitsland. Sindsdien is de aanvallende middenvelder een klein beetje afgezakt, maar nog steeds een zéér aantrekkelijke naam. Dat niet Ajax, maar PSV deze transferwindow voor vuurwerk zou zorgen had niemand gedacht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door PSV (@psv) op

Duitse ‘invasie’ in Eindhoven

Dat de voertaal bij PSV steeds meer richting Duits gaat zat eraan te komen. Ze trokken een tijd geleden trainer Roger Schmidt aan. Mede dankzij hem werden Philipp Max, Yvon Mvogo, Adrian Fein en dus Mario Götze uit de Bundesliga weggeplukt. Als deze Duitssprekende puzzelstukjes op hun plek vallen mogen Ajax en Feyenoord zich nog zorgen gaan maken dit seizoen!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten