Don de Jong

Don de Jong Youtuber

Don Siegfried Josefus de Jong is een Nederlandse Youtuber die is geboren op 1 juli 1999 in Rijpwetering. Hij is vooral bekend geworden door contentvideo's en dagelijks vloggen. Naast Youtube heeft hij ook samen met Roy Beszelsen (Royalistiq) en de broer van Roy een eigen onderneming in de frisdrank. Zij verkopen namelijk Focus Drink. Begin 2024 zit Don de Jong op de 1,11 miljoen abonnees op Youtube.

Don de Jong pacemaker

In 2008 brak Don zijn arm toen hij met zijn neefjes en nichtjes aan het spelen was. Hierdoor moest hij naar het ziekenhuis om geopereerd te worden. Tijdens de operatie zagen ze in het ziekenhuis dat zijn hart niet goed klopte. Hierna moest hij opgenomen worden om te kijken of hij een pacemaker nodig had om zijn hart te ondersteunen. Nadat Don een week in het ziekenhuis is verbleven, zijn ze erachter gekomen dat Don een pacemaker nodig had en heeft deze daarna ook meteen gekregen.

Don de Jong auto's

Don de Jong is een echte auto fan. Door het vermogen wat hij verdient heeft met YouTube en zijn onderneming, heeft hij een aantal zeer dure supercars aan kunnen schaffen. Zo is hij in het bezit van een Lamborghini Hurucan Performanté, Audi RS6 en Audi RS7. Daarnaast heeft hij van zijn Audi RS6 een project gemaakt. Hij heeft geprobeerd de 'dikste' RS6 van Nederland te bouwen. Zo heeft hij enorm veel aanpassingen aangebracht aan zijn auto. Hij plaatste nadat zijn project af was een foto van zijn auto met de tekst: "Snelle sneeuwschuiver laten bouwen." Dit zegt hij omdat hij de hele bodykit heeft aangepast.

Don de Jong ex-vriendinnen

Don de Jong heeft een relatie gehad van zo'n drie jaar met Bente Borst. In 2020 liep de relatie stuk. Ze lieten destijds weten op een goede manier uit elkaar te zijn gegaan. Hierna heeft Don de Jong nog een korte relatie gehad met Juultje Tieleman, maar dit liep al snel stuk.

Don de Jong vermogen

Het vermogen van Don de Jong wordt in 2024 geschat op zo'n 1 miljoen euro. Zijn jaarlijks inkomen wordt geschat op zo'n 300.000 euro. Dit komt vooral voort uit zijn YouTube-kanaal, sponsordeals en zijn onderneming Focus Drink.

Nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kolle vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!
Don de Jong bio

Profiel

Geboortedatum: 1 juli 1999
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorteplaats: Rijpwetering
Woonplaats: Roelofarendsveen
Relatie: Nee
Kinderen: Geen
Beroep: Youtuber
Instagram: De Instagram van Don de Jong is @dondejong_

Foto's

Don de Jong influencer
Don de Jong auto's