Don de Jong

Don de Jong bio

Profiel

Geboortedatum: 1 juli 1999
Sterrenbeeld: Kreeft
Geboorteplaats: Rijpwetering
Woonplaats: Roelofarendsveen
Relatie: Nee
Kinderen: Geen
Beroep: Youtuber
Instagram: De Instagram van Don de Jong is @dondejong_

Foto's

Don de Jong influencer
Don de Jong auto's

Don de Jong Youtuber

Don Siegfried Josefus de Jong is een Nederlandse Youtuber die is geboren op 1 juli 1999 in Rijpwetering. Hij is vooral bekend geworden door contentvideo's en dagelijks vloggen. Naast Youtube heeft hij ook samen met Roy Beszelsen (Royalistiq) en de broer van Roy een eigen onderneming in de frisdrank. Zij verkopen namelijk Focus Drink. Begin 2024 zit Don de Jong op de 1,11 miljoen abonnees op Youtube.

Don de Jong pacemaker

In 2008 brak Don zijn arm toen hij met zijn neefjes en nichtjes aan het spelen was. Hierdoor moest hij naar het ziekenhuis om geopereerd te worden. Tijdens de operatie zagen ze in het ziekenhuis dat zijn hart niet goed klopte. Hierna moest hij opgenomen worden om te kijken of hij een pacemaker nodig had om zijn hart te ondersteunen. Nadat Don een week in het ziekenhuis is verbleven, zijn ze erachter gekomen dat Don een pacemaker nodig had en heeft deze daarna ook meteen gekregen.

Don de Jong auto's

Don de Jong is een echte auto fan. Door het vermogen wat hij verdient heeft met YouTube en zijn onderneming, heeft hij een aantal zeer dure supercars aan kunnen schaffen. Zo is hij in het bezit van een Lamborghini Hurucan Performanté, Audi RS6 en Audi RS7. Daarnaast heeft hij van zijn Audi RS6 een project gemaakt. Hij heeft geprobeerd de 'dikste' RS6 van Nederland te bouwen. Zo heeft hij enorm veel aanpassingen aangebracht aan zijn auto. Hij plaatste nadat zijn project af was een foto van zijn auto met de tekst: "Snelle sneeuwschuiver laten bouwen." Dit zegt hij omdat hij de hele bodykit heeft aangepast.

Don de Jong ex-vriendinnen

Don de Jong heeft een relatie gehad van zo'n drie jaar met Bente Borst. In 2020 liep de relatie stuk. Ze lieten destijds weten op een goede manier uit elkaar te zijn gegaan. Hierna heeft Don de Jong nog een korte relatie gehad met Juultje Tieleman, maar dit liep al snel stuk.

Don de Jong vermogen

Het vermogen van Don de Jong wordt in 2024 geschat op zo'n 1 miljoen euro. Zijn jaarlijks inkomen wordt geschat op zo'n 300.000 euro. Dit komt vooral voort uit zijn YouTube-kanaal, sponsordeals en zijn onderneming Focus Drink.

Nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...

Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy laat zich verwennen door Kysia Hekster tijdens Rondje Binnenhof (video)

Bij de recente uitzending van Rondje Binnenhof zijn Marleen de Rooy en Gerri Eickhof in Brussel. Onverwachts zien ze Kysia Hekster verschijnen met verwennerij, waar Marleen wel erg enthousiast over is!

Ali B begint alvast te zweten: The Voice-pupil vertelt precies wat rapper met haar uitspookte

Afgelopen december was het duidelijk geworden dat Ali B 12 en 13 juni naar de rechtbank zal moeten komen opdagen in Haarlem. De rapper wordt namelijk vervolgd voor wat er in het verleden is gebeurd tussen hem en meerdere vrouwen die hij bij diverse tv-programma's tegenkwam. Eén van deze vrouwen gaat nu haar verhaal doen. Wat spookte de rapper allemaal uit bij zangeres Jill Helena?

Moet Jake Paul zich zorgen maken? Jutta Leerdam op boot ontvoerd door andere man (video)

Schaatsster Jutta Leerdam is met een andere man op een boot! Maar wie is de man die Jutta voor een dagje heeft ontvoerd? En moet Jake Paul zich zorgen maken?

Max Verstappen trakteert Virgil van Dijk op de dag van zijn leven (video!)

Virgil van Dijk werd door Max Verstappen helemaal in de watten gelegd tijdens een goed verzorgd dagje in Monaco. Virgil mocht zelfs meekijken tijdens de kwalificatie.

Afgeleide Kelly Piquet heeft slechte invloed op Max Verstappen (video)

Kelly Piquet lijkt een verschrikkelijke invloed te hebben als het gaat om de resultaten van Max Verstappen. Dat belooft niet veel goeds.