Wie ontwerpt de leukste pakjes: Nikkie, Miljuschka of Marieke?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nikkie Plessen, Miljuschka Witzenhausen en Marieke Elsinga kunnen tegenwoordig allemaal modeontwerpster worden genoemd. Maar, welke van deze drie dames zien jullie zelf het liefst in een van haar pakjes? [poll id=”67″]

Nikkie Plessen

Als we het over modeontwerpsters hebben, moeten we Nikkie Plessen toch wel als eerste noemen van deze drie dames. Nikkie heeft met haar gelijknamige merk NIKKIE dan ook een heus goudmijntje in handen. Daarnaast heeft ze ook nog een kindermerk Nik and Nik. Maar, betekent dat ook dat ze hiermee jullie favoriete modeontwerpster is?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is goed op weg om één van de bekendste presentatrices van Nederland te worden. Bovendien is ze ook nog eens een topkok. Daar kunnen we sinds kort ook de titel ‘modeontwerpster’ aan toevoegen, want Miljuschka Witzenhausen komt met een eigen kledinglijn. Één ding is zeker: als Miljuschka die pakjes zelf tentoonstelt zullen ze als warme broodjes over de toonbank gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Marieke Elsinga

Tot slot hebben we daar nog modeontwerpster nummer drie, Marieke Elsinga. Marieke heeft weliswaar dan geen eigen kledingmerk, maar de presentatrice boekt wel een flinke dosis succes met haar samenwerking met label OSCAR JANE.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Holland wenst Oranje geluk op EK op haar eigen manier met ludieke video

In de Johan Cruijff Arena wordt het eerste EK groepsduel van Oranje tegen Oekraïne gespeeld. Heel Nederland staat achter Oranje, al helemaal Kim Holland. 

Oranjezomer presentatrice Hélène Hendriks is niet lesbisch

Hélène Hendriks is een van de meest graag geziene gezichten bij Veronica Inside en De Oranjezomer, maar heel veel over haar privéleven is niet bekend. Maar nu is er eindelijk antwoord op die ene belangrijke vraag: Hélène Hendriks valt niet op vrouwen!

Vriendin Thomas Lam reageert in Oranjezomer op gebeurtenis EK met Christian Eriksen

Het EK is weer van start, maar niet alles gaat even goed. Sterker nog, het afgelopen duel tussen Denemarken en Finland ging heel fout. De vriendin van Thomas Lam, Pommeline Mijnster, was erbij om verslag te doen.