Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben…

Het is maar goed dat autorijdende luisteraars van Q-music in hun geen kijkradio ontvangen. Anders had dit zeer interessante momentje van Wat laat Marieke Elsinga hier zien?!

Marieke Elsinga danst in studio Q-Music

Marieke Elsinga is soms net een vaatje buskruit. De presentatrice is zó energiek dat er af en toe even gedanst moet worden. Tijdens een aanstekelijk liedje greep Marieke haar kans en liet ze haar moves zien. Ze is niet vies van stevige schud- en draaisessie. Haar collega’s in de studio wisten niet waar ze moesten kijken! Zijn daar beelden van? Uiteraard! Je kan ze hier bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...