Foto: de schokkende blonde lokken van Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Anna Nooshin is geen ontkomen aan op Instagram, de presentatrice en tegenwoordig vooral influencer heeft bijna 1 miljoen volgers. Ook in de modeblogger te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en presenteert het programma Holland’s next top model. Anna heeft onlangs iets schokkends gedaan, en deelt het resultaat op Instagram!

Anna Nooshin heeft nu blond haar

Onlangs heeft Anna Nooshin aangegeven te stoppen met vloggen omdat haar leven naar eigen zeggen niet interessant genoeg zou zijn. De presentatrice leek een beetje op zoek te zijn naar zichzelf maar heeft dus een totaal nieuwe look ontwikkeld. Bij het zien van de foto moesten wij ook even twee keer kijken maar het is toch echt Anna Nooshin! Ze heeft haar herkenbare donkerbruine lokken ingeruild voor een blonde coup. De reacties zijn verdeeld maar van haar tv-collega’s krijgt Nooshin alleen maar positieve reacties. Aan de stortvloed aan Instagram foto’s te zien is Anna Nooshin zelf ook erg tevreden met het blonde haar!

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt belangrijke boodschap met Insta foto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Leren met Anna Nooshin

Nooshin studeerde af in de communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Toen Nooshin 22 jaar was, liep ze een half jaar stage op de pr-afdeling in New York. De blondine heeft dus naast een prachtige verschijning ook genoeg kennis om te delen. Daarom was de presentatrice onlangs te gast bij theater Flint in Amersfoort om voor studenten te vertellen over haar vlucht van Iran naar Nederland en haar lifestyleblogs.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.