Puck Moonen toont foto van zitvlak na uitputtende fietsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen, ook wel bekend als de mooiste wielrenster van het land, heeft een nieuwe foto van haar zitvlak gedeeld. Ligt Nicky Romero al op de loer?

Iedereen kent Puck Moonen als de mooiste Nederlandse wielrenster. De sporter van topniveau scoort op Instagram hogere ogen dan op de fiets de laatste tijd. Puck heeft namelijk flink last van paniekaanvallen. Maar ze is enorm aan het trainen om weer bij de absolute top te kunnen horen straks. En die progressie deelt ze graag op Instagram. Daarom plaatst ze een foto van haar afgetrainde zitvlak. Het is aftellen dus totdat NIcky Romero daar een opmerking over maakt.

Lees ook: Puck Moonen’s nieuwe trainingsoutfit op foto

Happy World Bicycle day met Puck Moonen

Puck probeert weer in een conditie te komen, waarin ze iedere andere sporter eruit fietst. Daarvoor doet ze haar stinkende best. En op de internationale World Bicycle Day natuurlijk nog net even ietsje meer. In haar karakteristieke blauwe fietspakje stapt ze op haar trouwe tweewieler en begint ze aan haar training. Er is alleen wel iets dat extra opvalt aan de foto die Puck deelt op Instagram. Dat is namelijk dat haar zitvlak erg goed uitvalt. En dan niet haar zadel, maar haar andere zitvlak. Al dat trainen werpt duidelijk zijn vruchten af. Chapeau!
Nicky Romero ligt op de loer

Maar waar Puck een leuke foto plaatst, daar komt geheid DJ Nicky Romero achteraan met een opmerking. De DJ plaatst opvallend veel berichtjes op de tijdlijn van de mooiste wielrenster. Voorlopig gaat Puck er niet op in, die is namelijk veel te druk bezig met het sporten om met Nicky bezig te zijn. Wel lijkt het bijna alsof Nicky in het zitvlak van Puck woont. Elke keer dat het op de foto komt is hij er als de kippen bij om er iets van te zeggen.

Puck is een beetje verbrand

Allemaal leuk dat fietsen, maar er is wel een groot nadeel aan die leuke fietspakjes in de zon. En dat is dat ze allemaal strepen achterlaten. Kijk maar op de Instagram story van Puck om te zien hoe dat werkt. Een beetje kleur is fijn, maar Puck verandert zo in een halve kreeft. Ze kan straks vanwege dat kleurverschil haar fietspakje nog maar als enige outfit dragen. Dat is op zich geen ramp natuurlijk, want het is een uitermate leuk fietspakje. Maar voor Puck is het misschien minder handig.

puck moonen verbrand

Puck Moonen klaar met dat vleeskeuren

Hoewel Puck voor een groot deel bekend staat vanwege haar prachtige figuur is ze zelf een beetje klaar met de titel van ‘mooiste sportvrouw’. Ze wilt liever bekend staan om haar sportprestaties. Dus niet zozeer haar zitvlak, maar wat ze met haar zitvlak voor elkaar weet te krijgen. En daar heeft ze een beetje gelijk in. Puck is namelijk veel meer dan alleen een knap koppie. Ze is oprecht een van de beste sporters van het land en het is te hopen dat ze binnenkort weer op volle kracht is zodat ze dat aan iedereen kan bewijzen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!