Maak kennis met NOS-presentatrice Milou Stoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De bloedmooie Milou Stoop is een van de sterren van het NOS Jeugdjournaal. Tijd om eens kennis te maken met deze leuke dame. 

Milou Stoop is een van de prachtige gezichten van het NOS Jeugdjournaal. Samen met haar collega’s houdt ze de kinderen van Nederland up to date over het laatste leuke nieuws. Maar ook volwassenen kunnen genieten van deze leuke dame. Met haar gevoel voor humor en spontaniteit is Milou een hartstikke leuke vrouw om te zien. Op haar Instagram kan je ook de leukste foto’s van haar vinden.

Lees ook: De bloedmooie Evita Mac-nack is de ster van de NOS

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milou Stoop (@milou_stoop)

Milou houdt van gezelligheid

Milou is geboren in Zevenbergen, een dorp in West-Brabant. De gezelligheid is dus met de paplepel in gegoten. Vanwege haar werk is ze een paar jaar geleden naar Amsterdam verhuist, maar die Brabantse gezelligheid is ze in ieder geval nooit verloren. Zo houdt ze enorm van dansen, helemaal op festivals en is ze graag in voor een bezoekje aan de bioscoop of een drankje op het terras. Milou is een dame die houdt van mensen en gezelligheid. Af en toe lekker gek doen dat is voor haar de normaalste zaak van de wereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milou Stoop (@milou_stoop)

Hoe begon Milou bij het Jeugdjournaal?

Hoe is Milou eigenlijk begonnen bij de NOS? Nou heel simpel. Zoals het gezegde al luidt: Een brutaal mens heeft de halve wereld. En dat is precies wat Milou ook dacht. Ze trok de stoute schoenen aan en stuurde zomaar uit het niets een sollicitatie naar de NOS. Ze had nooit verwacht dat ze ook daadwerkelijk aan de slag zou mogen voor de zender. Gelukkig heeft ze geen seconde spijt gehad, want Milou mag mag nu elke dag bijzondere reportages maken over de leukste en gekste dingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milou Stoop (@milou_stoop)

Milou de wereldreiziger

Milou houdt wel van een exotisch reisje op zijn tijd. Het liefste stapt ze morgen in het vliegtuig naar een ver land. Haar mooiste ervaring vindt ze zelf toch Zanzibar, waar ze mocht speuren naar wilde dieren. En dat vond de presentatrice toch wel heel erg gaaf om een keer mee te mogen maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milou Stoop (@milou_stoop)

Milou haar wilde kant

Milou heeft verder ook een hele wilde kant, maar die houdt ze eigenlijk een beetje verborgen. Ze is wel weg van een goed feestje op zijn tijd. Maar helaas weet ze dan precies de camera’s te vermijden. De enige keren wanneer je nog een beetje haar wilde kant naar boven ziet komen is tijdens fotoshoots. Dan gooit ze haar haren wild in het rond en komt de, oh zo onschuldige, lieve Milou opeens heel gevaarlijk over. Dan veranderd ze even voor je ogen in een wild dier.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milou Stoop (@milou_stoop)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?