Vrouwen Kim Kardashian van de drugswereld dood gevonden

Kim Kardashian van de drugswereld dood gevonden

-

Kim Kardashian van de drugswereld dood gevonden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Claudia Ochoa Felix

Claudia Ochoa Felix, ook wel de ‘Kim Kardashian van de drugswereld’ genoemd, is in Mexico dood aangetroffen in het bed van haar vriend. De Mexicaanse schone stond bekend als supersexy. Maar ook supergevaarlijk…

Hitwoman van El Chapo

Naast een succes op Instagram was Claudia ook de hitwoman van El Chapo. Dat Claudia niet alleen lekker met de makeup kwast overweg kon, mag dus duidelijk zijn. De Mexicaanse Kim Kardashian leidde het moordteam van het Sinaloa-kartel, dat op zijn beurt weer werd geleid door de bekende El Chapo. Binnen het kartel werd Claudia ook wel de Antrax-keizerin genoemd. Ze stond er namelijk om bekend haar slachtoffers te vergiftigen.

Hitwoman El Chapo

Roze AK-47

Wie het ongenoegen had deze dame tegen te komen tijdens een van haar missies, kon de hitwoman wél makkelijk herkennen. Claudia had namelijk een geheel op maat gemaakte roze AK-47. In haar automatische geweer stond zelfs aan bijnaam gegraveerd. Als dat niet de droom van iedere vrouw is, weten wij het ook niet meer hoor.

Het werk van El Chapo?

Kijkend naar de vermoedelijke doodsoorzaak van Claudia, kunnen we niet anders dan ons afvragen of dit het werk is van El Chapo. Misschien wist deze Mexicaanse schone te veel? Sommigen vermoeden dat ze is vergiftigd. Best ironisch, aangezien de cv van deze hitwoman vol staat met gifdodingen. De grote baas zelf zit nu een levenslange gevangenisstraf uit in the middle of nowhere in Colorado. Maar, we weten allemaal dat de lange arm van El Chapo ver reikt…

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Georgina Verbaan met twee benen uit de kast

Een beetje bi is nooit bah, maar Georgina Verbaan staat nu met twee benen buiten de kast.

Barney is klaar voor zachte comeback

Al die coronatoernooitjes op digitaal bord smaken naar meer!

#TBT: Merel Westrik

De kijkcijfers vielen tegen, maar het was de coronacrisis dat Ladies Night de nek om draaide. Tijd om even terug te blikken op de zonnige tijden van Merel Westrik.