Video: Rico Verhoeven rijdt keihard tegen vriendin aan; Naomy van Beem schreeuwt het uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven en Naomy van Beem zijn weer lekker wild bezig en dat laten ze graag aan mensen zien. Kijk maar mee!

Terwijl de wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem genieten van een welverdiende vakantie, gebeurt er iets onverwachts. Tijdens een ontspannen avondje besluiten ze een potje Mario Kart te spelen, maar wat begint als een gezellige activiteit, verandert al snel in een spannend avontuur. Kijk even mee!

Rico en Naomy scheuren over de baan

Zodra het startsein klinkt, scheurt Rico Verhoeven over de baan. De kickbokser houdt duidelijk van snelheid en dat kan je in deze video wel goed zien. Hij is duidelijk aan het genieten van het mooie spelletje. Maar dan knallen Rico en Naomy tegen elkaar aan in de game. Naomy gilt het uit van spanning terwijl de race intenser wordt. De kleine karretjes waarin ze rijden maken het natuurlijk gelijk een beetje spannender om te zien. Ondanks haar pogingen om de overwinning te behalen, weet Rico zijn vaardigheden te tonen en de eerste plaats te veroveren.

Rico Verhoeven haalt weer de winst

Hoewel het slechts een spelletje is, zorgt de competitie tussen het paar voor de nodige opwinding en gelach. Rico toont zijn winnaarsmentaliteit en eist de eerste prijs op, terwijl Naomy hem met een lach feliciteert met zijn overwinning. Samen gaan ze nog even op het podium staan. Dat kan je in deze video bewonderen. Het is wel duidelijk dat het stel houdt van een beetje spanning en sensatie in hun leven. Rico moet natuurlijk ook even de eindstand delen met zijn publiek. Want hij bewijst graag dat hij de beste is.

Meer zien van Naomy van Beem

Als je nou meer van Rico en zijn mooie vriendin wil zien, dan moet je even haar op Instagram volgen. Dan krijg je van al hun avonturen wat leuks mee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.