ZIEN: Het 90’s-pakje van Chantal Janzen in Oh Wat Een Jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Oh, Wat Een Jaar is terug, met een nieuwe presentatrice! Chantal Janzen neemt het stokje over van Linda de Mol. En Chantal begint goed met een schitterend pakje rechtstreeks uit de 90’s!

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is weer begonnen! Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen! Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten!

Lees ook: Pijnlijk: Chantal Janzen wordt afgekraakt bij Jinek

Chantal Janzen pakt kijkers in met nieuwe look

Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt. Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten