Vermaak Games Fortnite ziet zwart

Fortnite ziet zwart

-

Fortnite ziet zwart

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Als donderdagslag bij heldere hemel knalde Fortnite gisteravond ineens naar het ‘einde’. De wereldwijd 250 miljoen spelers schrokken toen het spel ineens niet meer speelbaar was. Geen Battle-Royale meer en niets meer om te looten. Is dit het einde van Fortnite zoals we het nu kennen? Dag Tilted Towers, Salty Springs en Dusty Devot? Het einde was bijzonder, want het was namelijk niet zo dat computers of consoles van mensen spontaan begonnen uit te vallen, of dat het spel ouderwets bleef hangen. Nee, het einde van Fortnite werd theatraal ingeluid door in-game de spelers te trakteren op een spektakel.

Fortnite Chapter 2?

Al sinds zondagavond is het beeld hetzelfde. Nog steeds is er via de live-feed van Fortnite enkel een zwart gat te zien. Waarom een zwart gat? Niemand weet het. Gisteravond werd er in-game een raket gelanceerd. Toen de raket ontplofte werd de hele map van Fortnite de leegte ingezogen en het enige wat er overbleef is een zwart gat. Vanaf dat moment was het spel – op enkele kleine modi’s na – niet meer te spelen. Niemand wist dat dit ging gebeuren en ook weet nog steeds niemand wat er nu wél gaat gebeuren. Komt er een deel twee? Zal de oude map verdwijnen en plaats gaan maken voor iets nieuws? Het houdt in ieder geval de gemoederen wereldwijd bezig. Inmiddels zullen waarschijnlijk veel gamers last hebben gekregen van ontwenningsverschijnselen. Zweten, trillen, spontaan dingen roepen via hun headset. Wanhopig zullen ze andere games gaan spelen om de leegte die het zwarte gat heeft achtergelaten te vullen. Tevergeefs, want niets kan tippen aan Fortnite. Kinderen zullen ouderwets Monopoly, Mens-erger-je-niet of Ganzenbord moeten gaan spelen met papa en mama. Of dat zo erg zou zijn, dat weten wij nog niet….

https://twitter.com/JaviiPD/status/1183618498804641792

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening