Barbara Sloesen is cowgirl in ‘Zwaar Verliefd 2’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In Juni is het zover, dan komt de nieuwe bioscoopfilm Zwaar verliefd 2 in de bioscopen. Hoofdrolspeelster Barbara Sloesen kijkt er enorm erg naar uit om iedereen de film te laten zien. Ze deelt alvast een voorproefje van de film, waar ze als echte Cowgirl te zien is. 

Barbara Sloesen heeft het mooi voor elkaar. Ze schittert van de zomer namelijk weer in een nieuwe Nederlandse komedie. Zwaar Verliefd 2 is het vervolg op de succesvolle romantische komedie en gaat verder waar die film stopte. Barbara is de film volop aan het promoten en daarom mag ze af en toe wat leuke beelden delen. Bijvoorbeeld van haar scenes als echte cowgirl.

Lees ook: Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Een beetje luchtigheid

Volgens Barbara kan de film niet snel genoeg komen. Het is precies wat mensen deze tijd nodig hebben. Een beetje licht en luchtigheid. Niet een serieus drama, maar iets met een knipoog. En daar heeft Barbara waarschijnlijk gelijk in. Daarbij zullen de zalen vanzelf wel volstromen, als er meer scenes van Barbara in leuke of spannende pakjes in de film zitten. Een avondje simpel plezier en genieten, dat lijkt Barbara in ieder geval graag te willen. En als ze daar af en toe in een vreemd, mooi, uitdagend of spannend pakje op de foto voor moet dan is dat natuurlijk helemaal niet erg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.