Barbara Sloesen is cowgirl in ‘Zwaar Verliefd 2’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

In Juni is het zover, dan komt de nieuwe bioscoopfilm Zwaar verliefd 2 in de bioscopen. Hoofdrolspeelster Barbara Sloesen kijkt er enorm erg naar uit om iedereen de film te laten zien. Ze deelt alvast een voorproefje van de film, waar ze als echte Cowgirl te zien is. 

Barbara Sloesen heeft het mooi voor elkaar. Ze schittert van de zomer namelijk weer in een nieuwe Nederlandse komedie. Zwaar Verliefd 2 is het vervolg op de succesvolle romantische komedie en gaat verder waar die film stopte. Barbara is de film volop aan het promoten en daarom mag ze af en toe wat leuke beelden delen. Bijvoorbeeld van haar scenes als echte cowgirl.

Lees ook: Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Een beetje luchtigheid

Volgens Barbara kan de film niet snel genoeg komen. Het is precies wat mensen deze tijd nodig hebben. Een beetje licht en luchtigheid. Niet een serieus drama, maar iets met een knipoog. En daar heeft Barbara waarschijnlijk gelijk in. Daarbij zullen de zalen vanzelf wel volstromen, als er meer scenes van Barbara in leuke of spannende pakjes in de film zitten. Een avondje simpel plezier en genieten, dat lijkt Barbara in ieder geval graag te willen. En als ze daar af en toe in een vreemd, mooi, uitdagend of spannend pakje op de foto voor moet dan is dat natuurlijk helemaal niet erg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Sloesen (@barbarasloesen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.