FOTO: Amy Vol van OG3NE rekent af met filters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zusjes Vol hebben het er maar druk mee. Ze treden momenteel op met hun Summervibes Live concerten en die bevallen hartstikke goed. Ondertussen houden ze hun fans ook graag op de hoogte van alles wat er achter de schermen zich afspeelt. Amy deelt een opvallende foto waarin ze afscheidt neemt van alle filters. 

elke influencer kiest zorgvuldig de filters uit die hij of zij over hun foto’s heen doen. Je moet natuurlijk wel op je mooist voor de dag komen voor je vele fans. Maar soms bereik je daarmee dat die foto’s mooier zijn dan de werkelijkheid en een beetje nep overkomen. Amy Vol, van de meidengroep OG3NE, is er klaar mee. Ze rekent af met de filters en deelt haar natural look met de wereld!

Lees ook: OG3NE deelt kijkje achter de schermen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy helpt je uit de droom

Amy houdt haar volgers even een spiegel voor. Eerst deelt ze een foto van zichzelf met een filter eroverheen. En hoewel het niet enorm opvallend is, kan je wel merken dat de foto niet au naturel is. Er is een beetje digitaal mee geprutst om Amy nog mooier voor de dag te laten komen. Nu is dat ook niet heel moeilijk, alle zusjes Vol zijn van nature al erg knap, dus elk filter wat je daar overheen legt maakt de foto alleen nog maar leuker om naar te kijken. Toch vond Amy het nodig om iedereen thuis even uit de droom te helpen.

Het ware gezicht van Amy Vol

Amy deelt namelijk niet veel later een foto zonder alle filters. Ze laat de realiteit achter de Instagram magie zien. Nu is de realiteit niet extreem schokkend. Filter of geen filter, Amy ziet er gewoon goed uit. Amy hoeft zich dan ook nergens voor te schamen en komt trots uit voor haar ongefilterde zelf. Ze kan dan ook wel lachen om het verschil tussen de twee foto’s. Met een duimpje omhoog keurt ze de filterloze foto dan ook meer dan goed. Net als haar volgers trouwens.

Bezinning vanuit bed

Later die avond besluit Amy om alles nog eens te overdenken vanuit haar bed. Ze denkt nog eens terug aan de shows van de afgelopen dagen en hoe goed die haar wel niet zijn bevallen. En ze kijkt met veel plezier uit naar de volgende optredens. Ook zal ze haar ongefilterde foto een succes hebben gevonden, want in bed laat ze ook even haar ware zelf zien. Geen mooie filters of lagen make-up, maar gewoon het mooie natuurlijke gezichtje van Amy Vol.

Geen genoeg van OG3NE

Voor wie geen genoeg kon krijgen van Amy en haar zusjes van OG3NE zat zondagochtend goed. De zusjes traden op bij Muziekfeest op zondag waarbij ze een mooi repertoire aan Nederlandse hits vertolkten. Amy en haar zusjes hebben de smaak dus weer te pakken als het om optreden gaat. Hopelijk leidt dat tot meer leuke concerten, meer behind the scenes kijkjes en dus meer foto’s, met of zonder filter, van Amy Vol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...