EPIC: Godzilla vs Kong in een supervette trailer!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Vergeet McGregor vs Poirier, Godzilla vs. Kong is het gevecht van het jaar. Deze twee titanen uit Legendary’s Monsterverse gaan in Maart eindelijk met elkaar op de vuist. En daarvan krijg je een voorproefje in een epische eerste trailer.

Lees ook: Buitenaards leven voor het eerst in beeld in nieuwe Netflix-hit Alien Worlds

King Kong, de enorme gorilla, die opneemt tegen Godzilla, de enorme laser schietende hagedis. Wat wil je nog meer in een brute actiefilm? De film was eerder vanwege Corona uitgesteld, maar is vanaf Maart in Amerikaanse bioscopen en op HBO Max te zien. Dat betekent dat het nog wel even duurt voordat je de film in Nederland kan zien, maar gelukkig kan je al genieten van de spectaculaire trailer.

Beast-on-beast violence

Na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of Monsters is het nu tijd voor beide giganten om ouderwets een potje met elkaar op de vuist te gaan. De film speelt zich af in Legendary Picture’s Monsterverse. Een beetje het Marvel Cinematic Universe, maar dan met reusachtige monsters. Wie er gaat winnen is nog onzeker, al gaan de meeste stemmen naar Kong, die door het verslaan van de King of the Monsters, Godzilla, zijn bijnaam van King Kong zou kunnen verdienen.

De film heeft een flinke hoeveelheid star power. Zo herken je misschien al Millie Bobby Brown, oftewel ‘Eleven’ uit Stranger Things, maar de film zit vol met bekende gezichten. Eén daarvan is de beeldschone Eiza Gonzál*z, die je waarschijnlijk nog kent van Baby Driver.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eiza (@eizagonzalez)

Mechagodzilla

Ook zit er nog een verborgen twist in de trailer. Zo kan de oplettende kijker hints vinden naar Mechagodzilla, het mechanische broertje van de titaan. Deze robot versie van Godzilla is door mensen gemaakt om Godzilla te verslaan. In een van de shots is een mechanisch monster te zien dat wel erg op Godzilla lijkt. In een ander shot is een soort schematische tekening van Godzilla te zien. Zou Mechagodzilla de verborgen vijand van de film zijn, die Kong en Godzilla samen moeten stoppen? Hoe dan ook, Godzilla vs. Kong belooft het gevecht van de eeuw te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten