ZIEN: Het 90’s-pakje van Chantal Janzen in Oh Wat Een Jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oh, Wat Een Jaar is terug, met een nieuwe presentatrice! Chantal Janzen neemt het stokje over van Linda de Mol. En Chantal begint goed met een schitterend pakje rechtstreeks uit de 90’s!

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is weer begonnen! Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen! Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten!

Lees ook: Pijnlijk: Chantal Janzen wordt afgekraakt bij Jinek

Chantal Janzen pakt kijkers in met nieuwe look

Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt. Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks maakt haar volgers weer eens ontzettend gelukkig. De knappe blondine schuift aan bij de heren van Vandaag Inside. 

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten