Wow! Heleen van Royen ontzettend blij met flinke paal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is weer bezig met het schrijven van een nieuw boek. Terwijl ze bezig is met schrijven wordt ze van iets ontzettend blij.

Heleen van Royen laat weinig zien van haar werk, maar nu laat ze eindelijk de progressie van haar nieuwe boek zien. Ze is al ontzettend ver en dat laat ze met enorme trots aan haar volgers merken. Met een flinke glimlach op haar gezicht is ze helemaal tevreden met zichzelf.

Heleen van Royen doet eindelijk wat ze hoort te doen

Wanneer je de tv aanzet is er een grote kans dat je Heleen van Royen op je beeldscherm te zien krijgt. De knappe schrijfster is de afgelopen tijd veel meer bezig bij praatprogramma’s dan haar eigen beroep beoefenen. Nu laat ze eindelijk weer met trots zien dat ze aan het schrijven is. Ze is op een punt gekomen waar ze ontzettend blij mee is. Ze heeft namelijk de mijlpaal van 40.000 woorden behaald. Er begint nu dus echt een verhaal te komen. Met een grote glimlach op Heleen haar gezicht zie je dat ze ontzettend trots is op haarzelf. Wanneer het boek af komt is nog onbekend, eveneens of we Heleen de aankomende tijd nog steeds vaak op tv gaan zien. Maar haar nieuwe boek is in ieder geval weer een aantal woorden verder.

Begin de week goed net als Heleen van Royen

Wanneer het weer maandag is, worden vele mensen per direct depressief. Zeker in de winterperiode, met het koude en natte weer. Ze moeten weer een hele week werken voordat ze weer eindelijk weekend hebben. Heleen van Royen heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden. Je moet de week namelijk gewoon met een glimlach beginnen. Heleen van Royen heeft hier wel hulp bij nodig om die glimlach te laten verschijnen. Ze heeft daarom een muts met een smiley op haar hoofd. Wanneer je Heleen van Royen met deze heerlijke muts ziet, komt die glimlach vanzelf op je gezicht tevoorschijn. Heleen begint haar week met een wandeling door het bos. Genietend van een wandeling en een glimlach op haar gezicht is haar week weer goed van start gegaan. Haar volgers kunnen ook genieten van Heleen van Royen haar positieve uitstraling. Met Heleen van Royen is er geen reden om straks je week chagrijnig te beginnen.
Heleen van Royen heeft slechte boodschap voor mannelijk Nederland

Wie een oogje heeft op Heleen van Royen, kan maar beter niet verder lezen. De knappe schijfster heeft namelijk slecht nieuws voor heel mannelijk Nederland. Ze steunt een koppel uit het programma Married at First Sight. Deze hebben een eigen kledinglijn opgestart en Heleen wilt ze maar al te graag hiermee helpen. Met een bijzondere trui van het koppel, laat ze duidelijk merken aan mannelijk Nederland dat ze niet op zoek is naar een vriendje. Rustig verder zoeken dus heren, Heleen is voorlopig helaas niet op de markt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!