Video: Suzanne Schulting trekt strakste broekje ooit nog verder omhoog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting houdt van strakke sportbroekjes. Dit exemplaar spant écht de kroon!

De beeldschone schaatsster was een tijdje ziek. Ze laat op een verleidelijke manier weten dat ze weer beter is. In het strakste broekje ooit kijkt ze verlegen om zich heen. Wanneer niemand kijkt trekt ze subtiel het broekje nog verder omhoog.

Suzanne Schulting geniet van de zon in strakste broekje ooit

Suzanne Schulting zit hoog in de bergen. Boven in de bergen komt het zonnetje heerlijk door de wolken heen. De prachtige brunette straalt letterlijk als de zon. Met de zon op de achtergrond zorgt met haar pose voor een heerlijk zijaanzicht. Door het prachtig zijaanzicht zijn alle rondingen in het strakste broekje ooit goed te zien. Om het allemaal nog heter te maken trekt ze subtiel het broekje nog verder omhoog. Voorzichtig kijkt ze om zich heen of niemand haar ziet. Daarna loopt ze rustig van de camera weg waardoor we het achteraanzicht ook kunnen bewonderen. Dit is genieten geblazen!
Suzanne Schulting heeft één grote bal in haar handen

Dagelijks is de mooie schaatsster in de sportschool te vinden. In een superstrak broekje gaat ze te werk. Ze heeft één enorme bal in haar handen waar ze even mee gaat stuiteren. Met deze bal gaat de brunette vermoedelijk een paar hete oefeningen doen. De bal matcht wel uitstekend bij Suzanna Schulting haar heerlijke pakje. Een paarse outfit met één paarse bal, je zou bijna denken dat ze dit expres zo heeft gedaan voor de video. Het zijaanzicht is in ieder geval weer om van te smullen!
Suzanne Schulting kijkt verliefd naar haar volgers

Wie even op Suzanne Schulting haar Instagram pagina kijkt voelt zich gelijk bekeken. De prachtige schaatsster heeft een foto gedeeld waar ze diep in je ziel kijkt. Met een verliefd gezicht kijkt ze richting haar volgers. Haar hoofd een beetje schuin en leunend op haar hand zit ze helemaal in haar eigen wereld. Ze laat ook weten dat ze in haar ‘happy place’ is. Suzanne Schulting is namelijk weer te vinden op de schaatsbaan. Dit is de plek waar de schaatsster zich het beste voelt.
Dit doet Suzanne Schulting buiten het schaatsseizoen

In de zomer zie je Suzanne Schulting weinig tot niet op de schaatsbaan. Om toch topfit te blijven moet ze een andere sport beoefenen: wielrennen. Overal waar ze naartoe gaat neemt ze haar fiets mee. Geen berg is te gek voor de beeldschone schaatsster. Ook de brandende zon stopt haar niet. In haar superstrakke outfitje is te zien dat de schaatsster in de zomer topfit is gebleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.