Video: Roxeanne Hazes danst met bekende dame in Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes is nogal een persoon. Dat merk je wel als je naar deze video van De Beste Zangers kijkt. 

Roxeanne Hazes gaat heerlijk los. De bekende dochter van, en geweldige zangeres, kan er ook nog eens enorm goed bij dansen. En dat merk je wel als je haar nieuwste video bekijkt op Instagram. Roxeanne gaat helemaal los op het leuke filmpje. Ze zorgt ervoor dat je thuis achter je scherm ook helemaal los gaat. En dat zonder daadwerkelijk heel erg veel te hoeven doen. Nu staat Roxeanne er natuurlijk niet alleen voor. Ze krijgt een beetje hulp van een andere bekende zangeres die meedoet aan het programma De Beste Zangers. En dat ziet er als volgt uit.

Claudia de Breij en Roxeanne Hazes dansen er op los

Claudia de Breij, de moeder van de kleinkunst in Nederland danst hevig mee met Roxeanne Hazes. De twee prachtige dames hebben het enorm naar hun zin en dat moet natuurlijk even gedeeld worden. De twee prachtige zangeressen hebben elkaar tijdens de opnames van het programma De Beste Zangers wel echt gevonden. Ze hebben niet alleen enorm veel respect voor elkaar en elkaars werk, maar ze hebben het ook ontzettend gezellig. En dat helpt wel als je samen een programma moet maken. Samen met Claudia heeft Roxeanne de tijd van haar leven.

Roxeanne Hazes in nieuwe seizoen Beste Zangers

Ze zit dus in het nieuwe seizoen van De Beste Zangers. En toen dat bekend werd gemaakt, werden de fans van Roxeanne helemaal gek. Die konden niet wachten om hun favoriete artiest een nummer ten gehore te horen brengen. Het programma staat erom bekend altijd de meest mooie en bijzondere optredens te verzorgen. Vaak zijn de optredens bij De Beste Zangers ook wat intiemer qua stijl, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet erg te zijn. Dat zorgt er juist voor dat er meer bijzondere optredens gemaakt worden.

Roxeanne Hazes is gemaakt om te dansen

Roxeanne is een echt danstalent. Dat zou je misschien niet zo snel verwachten bij deze aantrekkelijke dame, maar toch is het echt zo. Met een als dat van Roxeanne kan dat ook bijna niet anders. Ze ziet er zo verliedelijk uit, dan moet je eigenlijk ook wel goed ritmisch je kunnen bewegen. Als ze dat niet zou kunnen, dan zou ze eigenlijk een klein beetje uit de toon vallen.

Roxeanne populairder dan ooit

De knappe zangeres was vroeger nog niet zo populair, maar de afgelopen jaren heeft haar populariteit wel een flinke stijging meegemaakt. De knappe dame hoeft maar een foto te plaatsen of heel Instagram ontploft zowat. Met haar leger aan volgers is Roxeanne langzaam bezig de muziekwereld te domineren. En dat is maar goed ook, want Roxeanne is behalve een ontzettend mooie dame, ook nog eens een enorm getalenteerde zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.