Video: Schaatsster Femke Kok showt haar geweldige heuvels

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Kok laat in slow-motion video haar prachtige heuvels zien. De cameraman weet wel wat dé perfecte hoek van Femke is…

In een nieuwe Instagram post van het schaatsteam Reggeborgh laten zij weten dat er geen wedstrijden zijn dit weekend. Wel laten ze iets anders spectaculairs zien. Femke Kok wordt namelijk in slow-motion even van de achterkant en zijkant goed op de camera gezet. Hierbij worden haar prachtige heuvels even goed zichtbaar voor de volgers van het team. Wil jij deze zelf ook zien? Klik dan op deze link.

Femke Kok is ook buiten schaatswereld erg sportief

Niet alleen op de schaatsbaan leeft Femke zich helemaal uit. Op haar Instagram zijn naast foto’s van de prachtige dame in strakke schaatspakjes ook foto’s te vinden in een fitnessoutfit en nog veel meer. Zo houdt Femke er van om te wielrennen, mountainbiken, hiken én dus ook fitnessen. Ook hiervan komen de mooiste beelden van Femke’s heuvels op haar account terecht. Dat ze sportief is en veel aan het perfecte werkt is dan ook duidelijk terug te zien. Een voorbeeld is de onderstaande afbeelding. Wil jij meer van dit soort prachtige sportfoto’s van Femke zien? Scrol dan nog even verder, of ga direct naar haar Instagram.

Femke Kok

Femke Kok houdt van reizen

Femke heeft een druk leven. Buiten haar enorm drukke trainingsschema heeft ze natuurlijk ook tijd nodig om bij te komen van haar leven, waarin ze áltijd moet presteren en zo hard mogelijk moet werken om de top te kunnen bereiken. Tijdens haar vakanties en vrije tijd houdt Femke ervan om veel te reizen. Zo te zien heeft ze ook hier toch liever een actieve vakantie dan een luier vakantie. Op haar Instagram heeft ze een samenvatting van haar al haar vakantie verhalen en foto’s staan. Dit zijn zeker niet de minste foto’s, aangezien Femke houdt van warme en zonnige vakanties. Precies om deze reden staan de heetste foto’s in deze samenvatting…. Wil jij al deze prachtige foto’s van de knappe Femke zien? Klik dan op deze link die je direct naar alle vakantiefoto’s stuurt. En die zijn absoluut de moeite waard om even te bekijken.

Femke Kok

Is de jongen uit de video de vriend van Femke Kok?

In de video is te zien dat Femke een high-five en boks geeft aan haar teamgenoot Mats Siemons. In de reacties wordt gevraagd of er liefde speelt tussen de twee teamgenootjes. Het account van het schaatsteam Reggeborgh reageert hierop; Vriendschap! Op het Instagram account van Femke Kok is niks te vinden of ze dan wel een relatie heeft met iemand anders. Toch weten wij dat ze een relatie heeft met Tjerk de Boer. Ook hij laat niks zien van zijn relatie met Femke op zijn Instagram. Het zou dus goed kunnen dat de twee zoveel mogelijk hen privéleven buiten beschouwing laten op sociale media. Het Instagram account van beide, en met name die van Femke, staat namelijk vol met foto’s van haar op de schaatsbaan. En dit zijn zeker niet de minste foto’s van Femke Kok.

Femke Kok

Meer zien van Femke Kok?

Wil jij meer zien van deze prachtige schaatsster? Kijk dan even op het Instagram account van Femke Kok.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...