Video: Patricia Paay deelt zeldzame beelden van haar pikantste fotoshoot ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Patricia Paay houdt nog steeds wel van een kiekje op zijn tijd. Nu deelt de blondine exclusieve beelden van een zéér beroemde fotoshoot uit het verleden…

Patricia Paay deelt beelden uit de oude doos

Patricia Paay heeft meerdere keren in spannende magazines gestaan is hier dan ook trots op. Recentelijk deelde 74-jarige blondine beelden die haar volgers niet verwacht hadden. Toen Patricia Paay 60 was werd ze opnieuw gevraagd voor het bekendste mannenblad van ons land. Dit blad wilde van Patricia de oudste covergirl ooit maken. Dit vond Patricia een grote eer en zei dus ja tegen de shoot. Met deze shoot zette ze een wereldrecord en kwam hiermee in het Guiness Book of Records terecht. Nu, 14 jaar later, deelt ze op haar instagram een throwback en deelt ze de exclusieve beelden van de shoot met haar volgers. In de fotoreeks is Patricia te zien in een volledig doorschijnende top, terwijl ze in de natuur poseert. De beelden die Patricia deelt zijn afkomstig uit de zelf geproduceerde documentaire van haarzelf en haar man.
Volgers Patricia Paay worden wild van exclusieve beelden

Haar volgers genieten dan ook volop van de exclusieve beelden. De reacties onder de post staan dan ook vol met complimenten en lovende reacties. Veel volgers hebben respect voor Patricia voor het leven van haar leven en dat ze zich niet laat tegenhouden door haar leeftijd. Dit roept veel bewondering op bij haar volgers. Een aantal volgers zeggen zelfs dat ze nu nog een keer een afsluitende shoot moet doen. Hoe Patricia hier zelf in zal staan weten we niet, maar het zou wel een stunt zijn als ze nog een keer uit de kleren zou gaan, toch?

Patricia Paay viert verjaardag Gordon

In juli 2023 vierde Gordon zijn 55e verjaardag. Dit vierde hij door een groot feest te geven voor vrienden en familie. Patricia Paay was ook van de partij op het feest en genoot er optimaal van. Ze is dan ook al jarenlang bevriend met Gordon en steunt hem in de goede tijden maar ook in de slechte tijden. Ze eert Gordon dan ook in haar post over zijn verjaardag. Ze bedankt Gordon voor de vriendschap en verteld dat ze geen betere vriend dan hem kan wensen. Ze baalt er dan ook van dat veel mensen een negatief beeld over Gordon hebben en dat ze slecht over hem praten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!