Video: Nederlandse Songfestival-inzending Mia Nicolai laat haar twee troeven zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Mia Nicolai heeft vóór het Songfestival al enorm veel kritiek moeten verwerken. Hoe zij van die negatieve geluiden afkomt? Even flink zwaaien met haar twee troeven en de haters houden zich wel stil!

Heb je gehoord over de nieuwe documentaire van Mia Nicolai? Ja, je hoort het goed, “De documentaire is uit”! Maar wacht, wie is Mia Nicolai en waar gaat deze documentaire over? Nou, Mia is een zangeres die zichzelf moest aanleren om te gaan met de hectiek van het Eurovisie Songfestival. Gelukkig had Mia twee troeven achter de hand: een snelle linker en een fikse rechter! De zangeres laat in de docu zien dat boksen haar enorm geholpen heeft in het verwerken van de stress.

Mia Nicolai mept Songfestival-gekte van zich af

In het begin van de Songfestival-gekte was Mia Nicolai behoorlijk overprikkeld. Maar toen ontdekte ze boksen en begon ze sessies te doen met haar coach, Joesmin. En wat bleek? Boksen was het geheime wapen van Mia om geaard te blijven en haar gedachten af en toe te verzetten. En zo werd Mia een ware bokskampioen en veroverde ze niet alleen de harten van haar fans, maar ook die van haar coach. En nu is er dus die langverwachte documentaire waarin we Mia’s reis kunnen volgen van overprikkeldheid naar bokskampioen. Het is een verhaal vol emoties, hilarische momenten en natuurlijk veel bokshandschoenen!

Mia Nicolai is helemaal klaar voor Songfestival

Zangers Mia en singer-songwriter Dion zijn momenteel bezig met de allerlaatste voorbereidingen voor de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Ze zijn zo gespannen dat ze het bijna niet meer kunnen houden. Maar goed nieuws voor ons, want dat betekent dat ze ons lied op het grote Eurovisiepodium gaan brengen en er een knallende show van gaan maken! En om ons dat nog even extra duidelijk te maken, heeft Mia onderstaande foto’s op haar Instagram gedeeld. Daarop staan Mia en Dion recht tegenover elkaar en kijken ze allebei recht in de ogen. Maar het is niet zomaar een gewone foto. Mia en Dion zijn er helemaal klaar voor en jij ook? Dus zet je schrap voor een avond vol spanning, sensatie en natuurlijk fantastische muziek. Want met Mia en Dion op dat grote Eurovisiepodium kan het niet anders dan een onvergetelijke show worden! Laten we gaan voor die finale, jongens!

Mia en Dion geven alvast een voorproefje weg!

Het is zover! Mia en Dion zijn zo enthousiast over hun optreden in die mega grote zaal dat ze alvast een voorproefje weg geven. En hoe doen ze dat? Met een video op Instagram natuurlijk! Op de video zien we Mia en Dion volledig opgaan in het nummer. Ze staan op het podium en zingen het lied met volle overtuiging. Met Mia en Dion op dat podium wordt het vanzelf een feestje. En dat laten ze ons alvast zien in die video op Instagram. Het is een voorproefje van wat we kunnen verwachten en we mogen wel zeggen dat het fantastisch wordt! Ze hebben beide een prachtige outfit aan dat het plaatje helemaal compleet maakt. Aan de voorbereiding heeft het absoluut niet gelegen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!