Video: Max Verstappen lacht Yuki Tsunoda uit om crash op circuit Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het race-weekend in Zandvoort zit eraan te komen! Voordat het race-weekend is begonnen doet Yuki Tsunoda wel iets heel erg stoms op het circuit in Zandvoort.

Max Verstappen en Yuki Tsunoda racen allebei voor verschillende teams in de Formule 1. Toch vallen alletwee de teams onder de energiedrank-producent Red Bull. Red Bull is bij elk race-weekend druk bezig met het uitvoeren van marketingstunts. Het was nu de beurt aan Max Verstappen en Yuki Tsunoda om Red Bull hiermee te helpen. Wanneer de twee genoemde mannen druk bezig waren met het uitvoeren van een marketingstunt ging er bij Yuki Tsunoda wel iets heel mis…

Max Verstappen kijkt met grote ogen naar Yuki Tsunoda

Voor het programma Te land, ter zee en in de lucht raceten in de jaren 70 en 80 Formule 1-coureurs achteruit in DAF’jes. Deze auto’s staan er bekend om dat ze even hard vooruit als achteruit kunnen rijden. Nu was het de beurt aan Max Verstappen en Yuki Tsunoda om deze DAF’jes in zijn achteruit te zetten. Voor de DAF-race moesten de heren zich eerst kwalificeren, dit deden ze ook in zijn achteruit. Tijdens de kwalificatie gebeurde er iets wat niemand had verwacht. Yuki Tsunoda was op het rechte stuk achteruit aan het rijden onder het toeziend oog van Max Verstappen. Nog voor de eerste bocht parkeerde Yuki Tsunoda de DAF al in de muur. Max Verstappen keek met grote ogen naar wat er gebeurde…

Max Verstappen deelt een sneer uit naar Yuki Tsunoda

Nadat Yuki Tsunoda was gecrasht met zijn DAF, lachte Max Verstappen hem vierkant uit. Yuki Tsunoda daarentegen voelde zich juist enorm schuldig en begon gelijk te schelden. Max Verstappen kon zijn lach in ieder geval niet inhouden. Als je niet zou weten dat Yuki Tsunoda een Formule 1-rijder is zou hij zo kunnen mee doen aan het programma De Slechtste Chauffeur van Nederland. Max Verstappen en Yuki Tsunoda moesten zich om de beurt kwalificeren met de DAF voor wie er op plek 1 ging starten. Aangezien Yuki Tsunoda al was gecrasht tijdens de kwalificatie zei Max Verstappen “als ik gewoon finish is het goed, want dan start ik sowieso eerste”. Dit zei hij natuurlijk omdat Yuki Tsunoda daarvoor al een leuk parkeerplekje in de muur had gevonden.

Max Verstappen moet in bubbel blijven van teambaas Christian Horner

Nu het Formule 1-circus is aangekomen op Zandvoort komt er voor Max Verstappen natuurlijk nog meer bij kijken. “De verwachtingen op dit circuit zijn nog hoger voor Max Verstappen”, zei teambaas Christian Horner. “Red Bull heeft dit weekend één taak en dat is winnen”. Christian Horner weet dat er dit weekend meer van Max Verstappen wordt verwacht. Het enige wat Red Bull nu moet doen in Max Verstappen in de race-bubbel houden en de verwachtingen te temperen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Christian Horner (@christianhorner)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!