Foto: Kelly Piquet pakt Max Verstappen terug met kletsnatte kus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet verovert Max Verstappen na de GP in Zandvoort met een flinke zoen op zijn mond. Dat moet je zien!

De prachtige Kelly Piquet bewijst even aan de hele wereld dat zij en Max Verstappen nog altijd goed gaan

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn altijd wel het onderwerp van geruchten. Dat is ook niet zo gek, want de prachtige brunette was Max Verstappen een tijdje kwijt. Niet echt fysiek verloren, maar Kelly ging al even niet meer mee naar races. De meeste mensen dachten dat er wat aan de hand was tussen de twee. En daar gingen alle roddelkanalen natuurlijk erg goed op. De aantrekkelijk brunette bewijst met deze foto echter dat zij en Max nog steeds hartstikke aan zijn en nog verliefder dan ooit. Na afloop van de race gaf de knappe brunette haar vriendje een vrij stevige kus op de mond. Als dat niet duidelijk is, dan is niks dat.

Lees ook: Foto: Victoria Verstappen laat haar achterzijde zien tijdens F1-race in Zandvoort

Kelly Piquet moet natuurlijk ook even met familie op de foto

Natuurlijk komt de knappe brunette er niet onderuit om even een foto te maken met haar familie. Samen met haar schoonzusje, schoonmoeder en zelfs de oma van Max Verstappen verschijnt Kelly Piquet op de foto. En dat is toch een leuke foto geworden. De hele familie staat er bijzonder trots weer op. Max Verstappen boft maar met al die trotse vrouwen in zijn leven die hem zo steunen.

Kelly Piquet bespiedt vriendje Max verstappen

De aantrekkelijke brunette is bezig met haar vriendje Max Verstappen aan het bespieden tijdens de plechtigheden van de GP van Zandvoort. Zo kennen we Kelly weer. Vroeger deed ze dat ook veel bij races van Max. Dan maakte ze de hele tijd stiekem filmpjes van de coureur en deelde die met haar fans. Zo kon Kelly laten zien dat ze nog steeds erg veel hield van Max. Ze geeft ook een verliefde emoji bij de post om het geheel nog even een beetje kracht bij te zetten.

Kelly piquet deelt de sfeer op Zandvoort

Tijdens de race stond Kelly tussen alle duizenden fans die waren gekomen om Max in actie te zien. En die sfeer was natuurlijk geweldig. Kelly kon niet anders dan even een mooie video delen van alle mensen die waren gekomen om haar vriendje aan te moedigen. Daar werd de knappe brunette natuurlijk wel even heel erg trots van. Ze kon dan ook niet anders dan de sfeer vanaf de kant delen met haar volgers.

Kelly wordt door Max eventjes ondergespoten voor live publiek

De aantrekkelijke brunette stond helemaal vooraan toen Max zijn winst mocht accepteren. En dat deed hij natuurlijk met een flinke fles champagne. En een deel van de drank kwam over Kelly Piquet heen. Misschien is dat wel gewoon de reden dat ze tegenwoordig niet meer zo vaak mee gaat naar races van Max Verstappen. Misschien is ze het gewoon zat om nat en plakkerig thuis te komen. Maar voor nu was het in ieder geval geen probleem.

Kelly deelt trots resultaat van de race

Dat Kelly trots is op Max Verstappen is inmiddels wel duidelijk. De knappe brunette deelt even het moment dat Max uit zijn wagen stapt na zijn overwinning. Aan haar volgers op Instagram laat ze weten hoe trots ze is op haar vriendje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?