Foto: Yolanthe Cabau showt haar geweldige rondingen in glimmend broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau, die naam zelf roept eigenlijk al iets mysterieus en spannends op. Deze schoonheid van Spaans/Nederlandse makelij heeft onlangs een reeks hitsige, bijna sci-fi-achtige Instagram foto’s geplaatst, die ons allen sterretjes liet zien.

Strak zilver staat Yolanthe Cabau zeker niet verkeerd

Terwijl de zon langzaam weg zakt in de achtergrond, staat Yolanthe daar in een spannend zilveren setje. Haar ogen zwoel gericht op de camera. Het is een scene die misschien wel uit één of andere ondeugende sci-fi film zou kunnen komen. Die sensuele uitstraling in dat glanzende setje is zonder twijfel een perfect ingrediënt voor een zwoele sci-fi zomerfilm. Ook de foto waar ze haar haren laat vliegen komt flink speels over. Samen met haar zusje lijkt Yolanthe zich erg te vermaken tijdens het showen van hun zomerse lichamen.

Yolanthe Cabau spettert van je scherm

Yolanthe heeft onlangs nog in de Nederlandse film “Just Say Yes” gespeeld, waarin zij de hoofdrol heeft. Deze comedy van Nederlandse bodem vertelt het verhaal van Lotte, gespeeld door Yolanthe, die besluit om haar eigen sprookjeshuwelijk te plannen, nadat haar eigen bruiloft in het water valt. Deze film deed het erg goed in de bioscopen en toonde weer eens Yolanthe’s betoverende kunsten als actrice. Laten we hopen dat er nog een stuk meer vertoningen van deze latina-ogende actrice gaan plaatsvinden. Mocht je al wat bewegende beelden van de zomerse Yolanthe in een laag uitgesneden babyblauw topje willen zien, is hier alvast een voorproefje.

De Yolanthe Cabau Lifestyle

‘Cabau Lifestyle’ is een term die je tegenkomt op Yolanthe’s Instagram. Deze lifestyle staat voor stijl, luxe en heel veel strakke yogakleding. Er komen dan ook wat smakelijke vrouwen langs, meestal in sportieve scenes. Volgens Yolanthe Cabau is het niet enkel een merk maar een ware levenswijze. De lifestyle brengt je, afhankelijk van wie je het vraagt, motiverende spreuken en allerlei andere mindfulness. Zij heeft daarnaast ook haar eigen producten, vooral kledingstukken en andere mode-items of schoonheidsproducten. Yolanthe maakt daar niet alleen fotoshoots van, maar post ook regelmatig video’s waar zij een nieuw product van Cabau promoot. Wat betreft die kledingstukken: Yolanthe poseert meestal zelf op fotoshoots van deze Cabau Lifestyle en ze laat maar al te graag zien hoe goed het allemaal zit.

Yolanthe zet zich in voor Free A Girl

Deze schoonheid heeft niet alleen een gouden lichaam, ook haar hart is van goud. Yolanthe is al jarenlang betrokken bij liefdadigheidswerk. Zij heeft zelfs haar eigen stichting opgericht, genaamd “Free a Girl”. Deze stichting zet zich in voor de bevrijding van jonge meisjes die slachtoffer zijn van gedwongen prostitutie. Vaak zie je dat influencers als, zoals Yolanthe, iets goeds claimen te doen met hun vermogen en dat het dan vervolgens op weinig uitdraait. Bij Free a Girl lijkt dat gelukkig niet echt het geval. Goed om in ieder geval te zien hoe Yolanthe haar middelen inzet om hulp te bieden aan zij die dat zo hard nodig hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?