Video: Jake Paul knijpt met enorme klauwen in de gevoelige enkeltjes van Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bokser Jake Paul kan niet zonder Jutta Leerdam en zet zelfs zijn klauwen in haar enkels!

Onze bekende schaatsster Jutta Leerdam wordt eens even goed vastgepakt door haar vriendje Jake Paul! We zien zo goed dat Jake haar echt heel erg graag bij zich heeft. Het is duidelijk dat ze niet goed zonder elkaar kunnen. En alle fans kunnen weer een privé kiekje krijgen van hoe de twee met elkaar zijn. Op Instagram heeft de blondine namelijk een filmpje geplaatst waarin we zien dat ze samen in de privé jet zitten van Jake Paul. Maar we kunnen ook enorm goed zien dat Jake Paul met zijn grote stevige handen in Jutta’s gevoelige enkeltjes aan het ‘masseren’ en aan het knijpen is.

Het stelletje is erg van fysiek contact, en dat was ook al geen verassing! We zien het stel vaker erg dichtbij elkaar op foto’s als ze samen knuffelen en elkaars liefde laten zien aan elkaar. Hoe dan ook is het leuk om als fan zoveel mee te mogen krijgen van de relatie van Jutta en Jake!

Klik hier om de video zelf te bekijken!

Jake Paul en Jutta Leerdam

Jutta Leerdam spendeert haar vrije tijd goed

Na een hectisch schaatsseizoen, waarin Jutta Leerdam zich natuurlijk volledig heeft ingezet voor de wedstrijden, heeft ze nu eindelijk tijd om te ontspannen. De blondine grijpt deze kans met dan ook goeden. Ze trekt met haar vriendje Jake Paul naar Costa Rica voor een welverdiende vakantie! Op het prachtige strand genieten ze samen van de zon, het zwemmen en de lekkere drankjes.

Haar volgers zijn natuurlijk ook erg blij om te zien dat Jutta nu eindelijk de kans krijgt om te relaxen na al haar harde werk op het ijs. Het is dan ook duidelijk dat de blondine niet alleen indruk maakt op het ijs. Ook buiten de schaatsbaan met alle prachtige foto’s en video’s die we te zien krijgen van alle avonturen!

Wil je meer zien van Jutta Leerdam of Jake Paul? Kijk dan op Instagram

Wil jij meer zien van Jutta Leerdam? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina. Daar staan nog veel meer mooie foto’s van Jutta. Ook Jake Paul plaatst veel foto’s op zijn Instagram-kanaal dus kijk ook zeker eventjes daar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...