Foto: Sylvana IJsselmuiden wordt onverwachts met twee onbedekte influencers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden heeft twee prachtige influencers uitgenodigd voor een geweldige foto. Ze weet wel goed wie ze uit moet kiezen! Ook de bijhorende outfits zullen meer dan genoeg likes opleveren.

Sylvana IJsselmuiden weet wel hoe ze likes binnen moet hengelen. Ze heeft twee andere prachtige blonde influencers uitgenodigd om is even een heerlijke foto voor ons te maken. De drie knappe blondines zijn erg met elkaar bezig en laten dit ook goed zien voor de camera. Ze weten wel hoe ze hun publiek moeten entertainen! Sylvana is namelijk met niemand minder dan Juultje Tieleman en Luna Dubois op de foto gegaan. Hierbij hebben de dames een schaars jurkje aan, waarbij de pluspunten zeer goed te zien zijn! Aan de reacties te zien is het idee van Sylvana goed uitgepakt, want haar volgers zijn enorm blij met de post. Wil jij de foto zelf bekijken? Klik dan op deze link.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana doet niets anders dan haar pluspunten showen

Sylvana houdt zich zeker niet in op haar Instagram. Ze is niet bang om te veel van zichzelf te laten zien. Daar hebben haar volgers dan ook flink geluk mee. Sylvana verwent haar volgers regelmatig met prachtige foto’s en weet wel waar haar sterke punten liggen. Dat zijn natuurlijk die enorme bergtoppen van haar! Hiermee verleidt ze iedereen die langskomt op haar Instagram-kanaal. Deze staat er dan ook helemaal vol mee! Daar klaagt natuurlijk niemand over, want Sylvana ziet er prachtig uit. Ze weet dus wel waar haar volgers naar opzoek zijn. Zeker door een foto te maken met Juultje en Luna erbij laat ze zien dat ze verstand van zaken heeft. Goed bezig Sylvana!

Sylvana IJsselmuiden

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Sylvana IJsselmuiden? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post Sylvana regelmatig foto’s van haar prachtige pluspunten. Daarnaast post ze ook alle interessante dingen die ze meemaakt op haar werk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!