Video: Froukje de Both verwent Jim Bakkum op haar knieën in de keuken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both is een ontzettend lieve vrouw. Zo lief zelfs, dat ze haar gast, Jim Bakkum, even goed weet te verwennen… Ze was toch zo gelukkig met haar vriend?

Froukje de Both zakt door haar knieën voor Jim Bakkum in de keuken

Froukje de Both zien we veel op televisie. Vooral in het programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven op RTL. Je zou bijna denken dat ze in het schermpje leeft, maar natuurlijk heeft de blondine ook nog een leventje buiten haar televisie carrière om. Hoe ze het doet, weten we niet, maar de presentatrice weet haar werk, sociale media, lifestylecoach carrière, gezin én haar sociale leven allemaal te jongleren alsof het niets is. In een video die ze onlangs op haar verhaal plaatste is te zien dat Jim Bakkum, zanger en een vriend van Froukje, bij haar op bezoek is gekomen om eens lekker verwent te worden door de blondine. Ze gaat namelijk voor hem koken. Tenminste, daar lijkt het op. Jim filmt Froukje terwijl ze op haar hurken voor de oven zit, want wat heeft ze voor hem gemaakt? Juist! Kant-en-klare lasagne. Als tekst heeft Jim bij de video gezet: “Heerlijk gegeten hoor, Froukje.” Waarop Froukje reageert: Ja, ik weet wel hoe ik mijn gasten moet verwennen hoor, haha.”

Froukje de Both gooit wild haar haren omhoog

Froukje heeft de afgelopen tijd eventjes van de heerlijke Curaçaose zon mogen genieten. Samen met haar dochter Emma en haar vriend Jordy heeft ze een heerlijke tijd gehad daar. Dat blijkt wel uit de video’s die Froukje op haar sociale media heeft gedeeld met haar volgers en fans. De video start met Emma in het water die de camera vraagt om haar te volgen. Vervolgens neemt Froukje een duik in het water en zien we een shot van Froukje en Emma in een deuropening. Er komen heel wat verschillende shots voorbij, maar de beste is toch wel het shot nadat je een filmpje ziet van Emma en Jordy die samen dansen, wat overigens ook echt megaleuk is om te zien! Er komt een filmpje voorbij van Froukje die in slow motion haar natte haar naar achteren gooit. Met het heldere blauwe water, de prachtige achtergrond én de mooie lach van de blondine is het een geweldig shot.
Froukje de Both wordt nat van boer Tom

Froukje de Both heeft een video in haar Instagram verhaal gezet van boer Tom. Tom is de tuinman van het programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven en is dus ook regelmatig bij de opnames van Froukje in de keuken. Waarschijnlijk was Tom zijn plantjes water aan het geven met een plantenspuit en bedacht hij dat zo’n ding eigenlijk best ver kan sproeien. Hij besloot het uit te proberen op Froukje die op haar beurt al lachend zegt dat hij er mee moet stoppen. Wat leuk om te zien dat het er op de set zo gezellig aan toe gaat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!