Video: Froukje de Both valt bijna overboord op cruiseschip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both dobbert momenteel in het midden van de oceaan. Zeebenen heeft de presentatrice al, maar op zo’n cruiseschip ligt het gevaar in een klein hoekje…

Froukje de Both is de wilde zeeën aan het bevaren met een enorm cruiseschip. Zo’n heerlijk tripje had ze wel verdiend na al dat harde werken. Toch kan je op zo’n schip niet altijd relaxen, zeker als de boel heen-en-weer schommelt, en de vloer ook nog eens van glas gemaakt is!

Froukje heeft genoeg te doen op het schip

Froukje de Both is op dit moment zó ontspannen, dat ze zelfs geen kik geeft als ze op een deinend schip over een glazen vloer met duizelingwekkend uitzicht wandelt. Zelfs op video ziet het er een beetje gevaarlijk uit. Haar tv- en filmervaring helpt haar vast met die zeebenen. Froukje heeft verschillende rollen op tv gespeeld die te maken hebben met vakanties, schepen en zon, strand en de zee. Vanaf 1997 was ze als Mariëtte te zien in Goudkust. En dankzij Costa! weet ze ook extra goed raad met zonvakanties en de zee. Een luxe cruise zoals deze voelt dan vast en zeker als vanouds. Tegenwoordig houdt ze beide benen, op tv althans, gelukkig veilig op het vasteland en zien we haar bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven! En lekker leven doet ze! Na wekenlang sloopwerken en renovaties werd dat ook zeker een keertje tijd. Al is onnodig risico nemen uiteindelijk iets dat we van deze moeder, en op haar leeftijd, niet verwacht hadden. Froukje zit letterlijk op het randje van het schip plaatjes te schieten.

Avontuurlijke Froukje geniet van droomuitzicht 

Te zien valt op haar Instagram story dat Froukje, eenmaal bekomen van de spanning, zich volledig richt op het mooie uitzicht om haar heen. Dat kan natuurlijk uitstekend op zo’n hoogte. Zou ze daarom dit punt hebben uitgekozen en kreeg ze gewoon de net iets betere foto’s van de open zee bovenaan het schip? Het lijkt allemaal te mogen van de kapitein en crew. Gelukkig komt ze niet in de problemen en kan vol zelfvertrouwen op die grote hoogten allemaal foto’s maken van de omgeving. De uiteindelijke bestemming en hoe lang ze onderweg zal zijn vertelt ze daar niet is. Maar aan de omgeving te zien, die enkel bestaat uit zee en nog meer zee lijkt Froukje nog wel even bezig met rondjes lopen op het schip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Froukje de Both (@froukjedeboth)

Froukje weet haar balans voorlopig te houden

Moeder zijn, een programma presenteren en ook nog is de avonturier uithangen op vakantie vraagt vast veel van Froukje. Die naast haar drukke schema zich ook nog is inzet voor het goede doel op haar Instagram. De presentatrice, die ook zelf radiopresentatrice is, promoot radio 555 op haar socials. Als een echte familievrouw betaamt zorgt ze ervoor dat haar boodschap voor jong en oud begrijpelijk is. Daarom probeert ze het conflict via haar 13-jarige dochter uit te leggen. Met haar uitleg over oorlog worstelt ze nog wel, vertelt Froukje. Maar met glazen vloeren en grote hoogten heeft deze avontuurlijke vrouw geen probleem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Froukje de Both (@froukjedeboth)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.