VIDEO: De verborgen talenten van Alexis Ren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb jij al een nieuwe vaardigheid geleerd tijdens je thuisquarantaine? Alexis Ren wel! Hoewel, het talent had ze waarschijnlijk al. Maar ‘dankzij’ de coronacrisis heeft het Amerikaanse model haar zangstem afgestoft voor een best aardig klinkend covertje op Youtube! Normaal kan ze haar ’talenten’ nauwelijks verborgen houden. Dit talent heeft ze wél lang voor zichzelf weten te houden!

Amerikaans model Alexis Ren heeft sinds de coronacrisis een aantal rigoureuze veranderingen in haar leven doorgevoerd. Even geen verre reizen meer voor exotische Insta-kiekjes. Die is logisch. Maar da’s niet alles. Ze dumpte afgelopen week haar vriend, en besloot ook nog eens haar verborgen talent eens de kans te geven! Hoe dat uitpakte, zie je in het filmpje hieronder:

Alexis Ren kan zingen

Wie had gedacht dat er in deze bloedmooie vrouw, die voor veel fans jammer genoeg niet meer dan een mooi lichaam is, een zeer verdienstelijke zangeres schuilt? Alexis Ren steekt haar nek uit en wordt beloond. Dat ze begint met zingen na een ouderwetse hartenbreker zal wel geen toeval zijn. Gebeurt bij Taylor Swift ook altijd. Zou ze na corona weer in haar oude Insta-modellenpatroon vallen? Of smaakt dit probeerseltje naar meer?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alexis Ren (@alexisren) op

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...

Gerelateerde berichten