Video: Danique Hosmar doet dansje in hoog opgetrokken broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar heeft een nieuwe video geplaatst op haar Instagram. De knappe dame doet een bijzonder dansje. 

De hoog opgetrokken broek van Danique Hosmar

Danique Hosmar heeft een nieuwe video gemaakt voor haar volgers en die is hen enorm bevallen. De knappe influencer heeft namelijk een broek aangetrokken die haar vormen perfect weergeeft. En als Danique dan ook nog eens een dansje doet om haar volgers een beetje te verleiden, dat maakt het natuurlijk helemaal af. Het is dan ook niet zo gek dat Danique zoveel complimentjes krijgt op haar video. Die heeft de knappe blondine helemaal verdiend.

Lees ook: Video: Danique Hosmar kleedt zich uit aan het strand

Danique Hosmar doet een verleidelijk rondje

Op een warm stuk asfalt draait Danique even een rondje om zichzelf. Daardoor kan je de knappe blondine pas echt goed bekijken. En wat dan meteen opvalt is dat ze een ongelooflijk goed gevormd lijf heeft. Het broekje en witte topje dat Danique aan heeft, zorgen ervoor dat haar lichaam echt perfect uitkomt. Het enige wat een klein beetje jammer is aan het vrolijke dansje, is dat het zo ver weg gebeurt. Liever zie je Danique natuurlijk naast je op een verleidelijke manier haar heupen bewegen. Maar het is in ieder geval beter dan helemaal geen Danique kunnen bewonderen. De knappe blondine plaatst ook nog eens regelmatig op haar social kanalen, dus je hoeft als volger van de influencer echt helemaal niks te missen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

De spannende pakjes van Danique Hosmar

Danique komt over als een vrij positief en optimistisch persoon. Haar kleding straalt dat ook een beetje uit. Ze heeft vaak witte of lichte kleding aan, waardoor ze er een beetje uitziet als een popje. Maar Danique is ondanks de witte kleding echt geen engeltje. De pakjes die ze aan heeft zijn daar namelijk veel te spannend voor. Gelukkig zijn ze wel stuk voor stuk genieten, waardoor Danique haar volgers echt zeer weinig te klagen hebben. De blonde influencer zorgt er wel voor dat iedereen zich vermaakt. Met haar leuke foto’s en video’s komt dat ook altijd wel goed. Danique houdt het met haar foto’s en video’s vaak redelijk beschaafd, al zoekt ze wel het randje op. En dan krijg je dus foto’s en video’s als hierboven. Maar Danique heeft daar absoluut geen probleem mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique begeeft zich in tropisch paradijs op mooie foto’s

De knappe blondine is erg weg van verre oorden. Zo is ze vaak onder de tropische zon te vinden. Met haar volgers deelt ze dan de kiekjes van haar bestemming, zodat ze ook een beetje het vakantie gevoel meekrijgen. Natuurlijk gaar Danique niet op vakantie in een normale outfit. Daar kiest ze een pakje bij dat perfect aansluit op de temperatuur van haar bestemming. Daardoor zie je Danique ook in de meest uitdagende pakjes op haar foto’s voorbij komen. En dat is een uitzonderlijk mooi gezicht!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!