TVOH-winnaar Sophia Kruithofs bekende rij instructeurs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophia is de winnares van The Voice Of Holland. En behalve een smak geld en een platen contract krijgt ze ook een auto aangereikt. Niet dat ze daar nu wat aan heeft, want de zeventienjarige mag nog helemaal niet auto rijden. Maar gelukkig krijgt ze er ook een berg rijlessen bij. En dat is natuurlijk een mooie start voor een nieuw Nederlands programma. 

In het Amerikaanse Carpool Karaoke laat presentator James Gordon bekende sterren plaatsnemen in zijn auto om vervolgens bekende nummers keihard met hen mee te schreeuwen. Dat is wel mooi natuurlijk, maar in Nederland nog niet echt haalbaar. Wij hebben geen charismatische James Gordon, maar alleen maar een irritante schaterlachende Gordon. Maar misschien dat Sophia die rol kan vervullen. Samen met verschillende bekende Nederlanders stapt zij dan de auto in. Zij kunnen haar dan gelijk leren rijden.

Donuts met Dotan en Hellingproef Hazes

De eerste BN’er die aanschuift om te carpoolen wordt Dotan. De zanger is bezig aan een comeback na het hele trollen-schandaal. Dotan had 140 internet trollen om zich heen verzamelt om zijn eigen reputatie op te poetsen en die van concurrenten te verpesten. Verder verzon hij allerlei zaken in de media om zichzelf beter te laten lijken. Samen met het kersverse Voice talent zullen zij een emotionele versie brengen van It Wasn’t Me van Shaggy.

De volgende aflevering zal Sophia kennis maken met de charmes van André Hazes. Na wat goede lessen beginnen ze samen aan een hippe variant van What Goes Around van Justin Timberlake. Vervolgens haalt Sophia’s moeder haar op na de uitzending. De dag erna wordt bekend dat André inmiddels Monique verlaten heeft voor de moeder van Sophia. Maar geen nood: nog voor aflevering 3 is hij weer terug bij Monique.

Linkerbaan

Als afsluiter zal niemand minder dan Sevn Alias plaatsnemen in de lesauto. Maar niet in de bijrijdersstoel, maar gewoon achter het stuur. Om Sophia in de praktijk te laten zien hoe je rijdt in the hood. Welk nummer ze zingen? Gass natuurlijk: “Gass, pull up, linkerbaan”. Zes ongelukken en een rij ontzegging later kan Sophia dan gelijk plaatsnemen in een ander populair televisie programma: Wegmisbruikers.

Laatste nieuws

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..