TVOH-winnaar Sophia Kruithofs bekende rij instructeurs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophia is de winnares van The Voice Of Holland. En behalve een smak geld en een platen contract krijgt ze ook een auto aangereikt. Niet dat ze daar nu wat aan heeft, want de zeventienjarige mag nog helemaal niet auto rijden. Maar gelukkig krijgt ze er ook een berg rijlessen bij. En dat is natuurlijk een mooie start voor een nieuw Nederlands programma. 

In het Amerikaanse Carpool Karaoke laat presentator James Gordon bekende sterren plaatsnemen in zijn auto om vervolgens bekende nummers keihard met hen mee te schreeuwen. Dat is wel mooi natuurlijk, maar in Nederland nog niet echt haalbaar. Wij hebben geen charismatische James Gordon, maar alleen maar een irritante schaterlachende Gordon. Maar misschien dat Sophia die rol kan vervullen. Samen met verschillende bekende Nederlanders stapt zij dan de auto in. Zij kunnen haar dan gelijk leren rijden.

Donuts met Dotan en Hellingproef Hazes

De eerste BN’er die aanschuift om te carpoolen wordt Dotan. De zanger is bezig aan een comeback na het hele trollen-schandaal. Dotan had 140 internet trollen om zich heen verzamelt om zijn eigen reputatie op te poetsen en die van concurrenten te verpesten. Verder verzon hij allerlei zaken in de media om zichzelf beter te laten lijken. Samen met het kersverse Voice talent zullen zij een emotionele versie brengen van It Wasn’t Me van Shaggy.

De volgende aflevering zal Sophia kennis maken met de charmes van André Hazes. Na wat goede lessen beginnen ze samen aan een hippe variant van What Goes Around van Justin Timberlake. Vervolgens haalt Sophia’s moeder haar op na de uitzending. De dag erna wordt bekend dat André inmiddels Monique verlaten heeft voor de moeder van Sophia. Maar geen nood: nog voor aflevering 3 is hij weer terug bij Monique.

Linkerbaan

Als afsluiter zal niemand minder dan Sevn Alias plaatsnemen in de lesauto. Maar niet in de bijrijdersstoel, maar gewoon achter het stuur. Om Sophia in de praktijk te laten zien hoe je rijdt in the hood. Welk nummer ze zingen? Gass natuurlijk: “Gass, pull up, linkerbaan”. Zes ongelukken en een rij ontzegging later kan Sophia dan gelijk plaatsnemen in een ander populair televisie programma: Wegmisbruikers.

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.