Foto: Janice Blok gespot tijdens stiekeme date met bekende voetballer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Janice Blok heeft het voor elkaar gekregen een bekende Nederlandse voetballer aan de haak te slaan. De twee zijn zelfs samen in het openbaar gespot.

Janice Blok heeft het gezellig met Gregory van der Wiel

Het is altijd groot nieuws wanneer een bekende voetballer een nieuwe vlam aan de haak heeft geslagen. Zo is Janice Blok dit keer de vrouw in kwestie. Janice is bekend als influencer op social media zoals Instagram en TikTok. De brunette deed ook mee aan het reality programma Echte Meisjes In De Jungle. Hier kreeg Janice behoorlijk wat kritiek over zich heen van de kijkers, omdat ze haar een nep typetje vinden. Op de social media kanalen van Janice zijn inderdaad vele filmpjes te zien waar ze erg overdreven mensen na doet, of een soort sketch uitvoert. Toch heeft ze ermee bereikt dat een bekende voetballer voor haar gevallen is. Zo is Janice Blok met Gregory van der Wiel op date gespot volgens het roddelkanaal Juicechannel. Zo zaten Janice en Gregory namelijk te lunchen en het zag eruit als een date. Het is nog afwachten of de date gaat uitlopen tot een echte relatie tussen de twee. Het is niet de eerste voetballer die Janice Blok aan het daten is, want ze werd een hele poos geleden ook gespot met Memphis Depay. Misschien zijn voetballers wel precies het type man waar de brunette op valt. Nu is het hopen dat Rose Bertram dit goedkeurt, aangezien zij de ex en moeder van Gregory zijn kinderen is.

Janice Blok heeft het gezellig met Gregory van der Wiel

Janice Blok maakt video met twee mannen

De knappe Janice Blok windt er geen doekjes om dat ze niet vies is van het mannelijke geslacht. De brunette plaatst regelmatig filmpjes waarbij ze wegkwijnt bij mannen of andere gekke bekken trekt. Nu heeft Janice ook een reeks filmpjes waarin ze zingt met twee bekende Nederlandse mannen. Zo maakt Janice een soort korte sketch en nummer met Gers Pardoel en William Hunswijk. Op onderstaande video is het vierde deel van Red Flag te zien. Het gaat erover dat Janice stiekem met twee mannen gelijk bezig is, waarmee ze door beide wordt geconfronteerd. Of deze video stiekem een hint is naar de werkelijkheid is onduidelijk. Dat zou betekenen dat Gregory van der Wiel dus goed moet oppassen.
Lees ook: Foto: Sylvia Geersen geen Bachelorette meer dankzij dit flinterdunne jurkje

Janice Blok poseert voor de spiegel

Als echte influencer weet Janice Blok precies welke hoeken ze moet aannemen voor de allermooiste foto’s. Ook is het belangrijk om te variëren met poses en settings om geen eentonige content te krijgen. Gelukkig lijkt Janice dit wel te hebben begrepen, want de brunette heeft inmiddels al tweehonderddertigduizend volgers op haar Instagram. Op onderstaande foto is Janice te zien terwijl ze een selfie maakt in de spiegel. Janice kijkt met een intense blik in de spiegel en laat vooral haar ogen goed uitkomen. Waarschijnlijk zijn het wel kleurlenzen die Janice in heeft gedaan, want dat doet de brunette regelmatig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!