Televizier-stress slaat toe bij Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax zit met de handen in het haar! Welk jurkje moet ze aan tijdens het Televizier-gala? Help haar met kiezen: zakelijk of uitdagend?

Wie helpt ZIEN: Dionne Stax na liefdesverdriet op vakantie in Italië

Welke jurk moet Dionne Stax dragen?

Dionne Stax vraagt haar volgers om te bepalen welke jurk ze moet dragen tijdens het Televizier Gala van 2020. Wordt het jurk 1 – een vrij vormeloze grijze koker – of jurk 2 – strapless, chique én pikant. Als ze wil voorkomen dat de kijker dit jaar wéér op haar afknapt, zal ze voor jurk 2 moeten gaan. Veel van haar volgers zijn helemaal weg van de donkerblauwe outfit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten