NEE: Gaat Emma Heesters Nederland verlaten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oh oh, gaat Emma Heesters, een van Nederlands lievelingszangeressen, ons verlaten en naar Italië verhuizen?

De fans van Emma Heesters maken zich zorgen

De fans van Emma Heesters zijn in rep en roer. De Waar ga je heen?-zangeres plaatste namelijk een foto op Instagram waarop zij en haar vriend Wesley Hoedt samen het nieuwe wedstrijdshirt van de voetballer vasthouden. Ja, de beste man maakt namelijk een transfer naar het Italiaanse S.S. Lazio.

Alhoewel Emma natuurlijk hartstikke blij is voor haar vriend, zijn haar fans dat toch stukken minder. Onder de foto regent het dan ook comments als: ‘Ohjee moeten we nu na italie voor optredens?’. Wesley zelf reageerde ook onder het kiekje. Zo schrijft hij: ‘Grazie amore ❤️ really grateful to share these moments with you .. the love of my life 😍’.

(meer tekst na de foto)

Wordt Emma Heesters een voetbalvrouw?

Dat is vraag nummer twee die door de Emma Heesters-fans gesteld wordt. Zal Emma Heesters haar zangcarrière uiteindelijk dan toch inwisselen voor een carrière als echte voetbalvrouw?

[poll id=”62″]

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten