NEE: Gaat Emma Heesters Nederland verlaten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oh oh, gaat Emma Heesters, een van Nederlands lievelingszangeressen, ons verlaten en naar Italië verhuizen?

De fans van Emma Heesters maken zich zorgen

De fans van Emma Heesters zijn in rep en roer. De Waar ga je heen?-zangeres plaatste namelijk een foto op Instagram waarop zij en haar vriend Wesley Hoedt samen het nieuwe wedstrijdshirt van de voetballer vasthouden. Ja, de beste man maakt namelijk een transfer naar het Italiaanse S.S. Lazio.

Alhoewel Emma natuurlijk hartstikke blij is voor haar vriend, zijn haar fans dat toch stukken minder. Onder de foto regent het dan ook comments als: ‘Ohjee moeten we nu na italie voor optredens?’. Wesley zelf reageerde ook onder het kiekje. Zo schrijft hij: ‘Grazie amore ❤️ really grateful to share these moments with you .. the love of my life 😍’.

(meer tekst na de foto)

Wordt Emma Heesters een voetbalvrouw?

Dat is vraag nummer twee die door de Emma Heesters-fans gesteld wordt. Zal Emma Heesters haar zangcarrière uiteindelijk dan toch inwisselen voor een carrière als echte voetbalvrouw?

[poll id=”62″]

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten